Uimitoarea colectie de rochii de mireasa pentru 2016 de la Rosa Clara

Rosa Clara este un vis devenit realitate. Dupa o cariera profesionala indelungata in industria rochiilor de mireasa, ea a observat ca acesta industrie si-a pierdut unul dintre menirile sale esentiale: moda. Important Ea a inteles de ce fel de munca este nevoie in acest sector: mai multa creativitate, inovatie, design, pe scurt, mai multa moda.

Cu un grup de profesionisti, ea a inceput drumul provocator, care a implicat multe dificultati, dar si o multime de oportunitati si dupa o munca grea ei au vazut primele semne de succes. Cu mult zel, idei noi, creativitate si atentie la calitate, a reusit sa creeze colectii foarte atragatoare si creative care au captivat rapid pietele nationale si internationale.
Astazi Rosa Clara este o intreprindere consolidata, in continua expansiune, cu o prezenta pe cinci continente si lider in acest sector.

Uimitoarea colectie de rochii de mireasa pentru 2016 de la Rosa Clara

Rosa Clara este astazi unul dintre brandurile preferate de rochii de mireasa! Eleganta, croiala excelenta, frumusetea incredibila a dantelei, tasaturi fine. Rochii de mireasa cu siluete de sirene frumoase, linii fermecatoare la rochii clasice drepte si luxuriante, care sunt decorate cu margele si dantela rafinata.

Sa ne bucuram de frumusetea colectiei de rochii de mireasa pentru 2016 de la Rosa Clara!

La aceasi tema:

Rochiile de mireasa de neegalat la la Aire Barcelona

Rochii de mireasa – Kookla 2015

News Reporter