Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton?

Vine iarna, se va raci timpul, facem ordine in garderoba pentru iarna, apar si unele intrebari. Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton: 50 de modele usor de potrivit pentru toate gusturile.

Chiar daca inca nu a venit frigul, o multime de fete sunt in cautare de palarii, caciulite frumoase. Pentru fetele cu breton mai exista o problema – care caciulita este mai potrivita cu frizura lor, care este mai adecvata pentru parul lor, care trebuie sa fie de asa natura pentru a nu fi necesar sa ascunzi parul sub caciulita, pantru ca parul sa nu fie botit. Ce este de facut, exista mai multe variante? Ori va fi nevoie de umblat prin frig cu capul dezgolit?

Ce optiuni exista?

1. Prima optiune: modificati modul de a purta caciulita obisnuita sau bereta. O purtati pe varful capului dezgolind bretonul. In asa mod se poate purta aproape orice fel de caciulita.

2. Cautati caciulita potrivita pentru dimensiunea si caracteristicile sale – cu partea din fata scurtata pentru alasa deschisa fruntea si elibera bretonul. Aceasta optiune este ideala, ea va arata perfecta la caciulele cu urechi, caciulite simple sau palarii fara margini.

In plus in afara de caciulite mai pot fi purtate sepcile, glugile, esarfele-glugi si toate celelate obiecte, care va fac frumoase, va redau inceredea in sine, dar si va protejeaza de frigul iernii. Caci pana ala urma sanatate ramane cea mai importanta in viata noastra!

Daca descrierea noastra nu a fost suficienta, va oferim pentru inspiratie o GALERIE, o parada de modele!

Caciulite ce nu deformeaza coafura;

Femeia in puloverul alb;

Moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016

News Reporter