Transportul de persoane redeschis de la 1 iunie

O veste buna vine pentru romani si mai ales pentru firmele de transport care au stat atat timp „la izolare”. Nu am inteles din declaratii daca se mai sta sau nu la izolare, dar teoretic daca se poate circula cat de cat „normal” incepand de la 1 iunie, inseamna ca am putea scapa de statul inchisi 14 zile, deci ne putem sui in masina si plecam unde vrem noi. Totusi pana nu se vede ceva publicat in Monitorul Oficial, nu putem sti exact de inseamna aceasta relaxare de la 1 iunie. Gurile rele spun ca de fapt vom circula in mod normal dupa data de 15. Oricum este cert ca nu mai e mult si revenim cat de cat la viata pe care o stiam prin martie.

Transportul de persoane redeschis de la 1 iunie

Se redeschid si terasele de la 1 iunie, doar ca la o masa vor putea sta maxim patru persoane. Dar in microbuze si trenuri, avioane? Daca pe terasa maxim patru, probabil ca si in mijloacele de transport va fi cam la fel. Asteptam lamuriri de la guvern, carfe ca de obicei a lasat totul pe ultima zi, ca sa nu zic pe a doua zi, pentru ca azi e vineri si practic de luni lumea va face iar ce o duce capul. Stim ca majoritatea tarilor din Uniunea Europeana au trecut la relaxare, dar ce va face Romania nu stim inca cu exactitate.

A, luat legatura cu firma de transport TeoTuring din Iasi pentru a afla ce noutati au ei, fiind de fapt cei mai interesati de situatie. Din pacate nu au stiut sa ne spuna mare lucru. Asteapta si ei la fel ca toata lumea lamuririle de la autoritati. Lamuri care inca nu au aparut in spatiul public. Tineti aproape, noi va vom anunta imediat ce avem vesti. Fie printr-un nou articol sau ca un UpDate al acestuia.

De luni, 1 iunie, vor fi deschise terasele și plajele, iar pentru ieșirea din localități nu va mai fi nevoie de declarația pe propria răspundere.

News Reporter