Tema Vestului Salbatic (Wild West) de la Ralph Lauren

Nu este nici un secret ca multi dintre designerii de moda se inspira de la traditiile popoarelor din tara lor. Nu este o exceptie nici noua colectia de moda pentru toamna-iarna 2015-2016  a designerului american Ralph Lauren. Designerul Ralph Lauren a prezentat noua colectie in culorile maro, alb si negru. In colectie au fost folosite in principal culorile clasice, blana si pielea de caprioara. Designerul ofera admiratorelor sale o selectie variata de imbracaminte de la cea pentru toate zilele cat cea de seara.

Tema Vestului Salbatic (Wild West) in colectia designerului american Ralph Lauren: 30 de rochii confortabile pentru toamna-iarna 2015 – 2016.

In aceasta colectie este bine demonstrata tema Vestului Salbatic (Wild West), vom vedea in colectie pantaloni din piele de caprioara, paltoane, palarii de cowboy, o varietate de pelerine. Dar, in acelasi timp, colectia arata foarte elegant, feminin si destul de chic. Rochii tricotate cu centuri, care accentuiaza bine talia, paltoane si fara indoiala rochii de seara rafinate. Putem observa cum motivele folclorice pot fi modernizate si imbinate armonios in moda de astazi. Stilul ETNO (Etno-Style) ocupa un loc impresionant in colectiile lui Ralph Lauren. Designerul prefera materiale naturale si simplitatii in prelucrarea materialelor decorative.

Va oferim si o GALERIE foto cu aceasta colectie minunata din 30 de rochii confortabile pentru toamna-iarna 2015 – 2016.

Vizualizare placuta, dar si pentru inspiratie! Vom fi bucurosi sa aflam parerile Dumneavoastra despre site, colectii in comentarii.

News Reporter