Superba colectie Elie Saab: 30 de rochii houte couture

Superba colectie a lui Elie Saab cu de 30 rochii uimitoare haute couture. 

Aceasta colectie mi-a furat inima din start! Feminitate, luminozitate, vaporoase! Culori pale, tesaturi moi, siluete alungite.

Ornamentatie cu margele si paiete, dar subtil, nu agresiv. Combinatia intre tesaturile transparente si fara greutate cu textura rigida a margelelor.

Siluetele rochiilor si liniile broderilor urmeaza si subliniaza frumusetea figurii feminine.

Paleta de culori – o alta poveste. In varful popularitatii culorile „pline de fum, prafuite”: un roz spalacit, culoarea pielii, verde-deschis, albastru-gri, aur-ponosit.

Acestea sunt diluate cu culori nobile cum ar fi – rubin, smarald, safir, negru.

Contrastul la fel isi are locul aici: designul floral in armonie cu fundalul bogat de culoare inchisa si care se potriveste perfect in integritatea colectiei.

Fiecare model din colectie este facut in aceeasi culoare, dar cu o saturatie diferita. Fiecare model pe de o parte,emana senzualitate si sensibilitate, pe alta parte – eleganta si pasiune.

Fiecare model este completat cu accesorii grecesti: curele subtiri de aur si „cununi de lauri”. Toate astea privite in ansamblu iti dau impresia ca muzele au coborat de pe Olymp pe pamant!

Am fost placut surprinsi de aceasta colectie si de multa vreme nu am mai avut ocazia de a admira asa ceva. Ar fi placut sa avem si noi vreodata curajul de a crea ceva de genul asta – de a combina intr-un singur produs o tesatura usoara si o broderie densa cu margelute si paiete.c

Bucurati-va, priviti! Va invitam sa admirati colectia AICI!

News Reporter