Activitatea fabuloasa a designerului israelian Michal Negrin

Michal Negrin  – un popular designer israelian cu renume mondial si creatoarea brandului international de bijuterii si haine in stil fantezi.

Nu poti sa nu admiri abilitatea ei de a crea lucruri care nu pot fi confundate cu orice alta marca. Primele ei decoratiuni au fost atat de diferite si speciale, fapt care a propulsat-o rapid dintr-un cort mic de pe strada artistilor Nahalat Binyamin intr-un magazin pe strada Sheinkin. Dupa 25 de ani de activitate Michal  – consta in 22 de magazine in Israel, si 38 de magazine in intreaga lume

Cu scopul de a descrie cat mai exact Brendul acestui designer, o sa postam cateva surse de pe Internet:

„Negrin nu este legata de nici unul din canoanele stricte sau clasice. Aceasta combina si amesteca cu indrazneala culorile si formele. Cu fiecare dintre noile sale colectii Michal Negrin ne arunca intr-o lume tot mai profunda a fantasticului, a povestilor, in care femeia este acoperita cu buchete de flori, invaluita in cele mai fine dantele si perle. Bijuteriile  si costumele de brand sunt create manual. Colectia combina atat culorile luminoase si sofisticate, cat si siluete in nuante si imprimeuri moi. Motivele preferate a creatiilor designerului sunt  dcunoscute de toti fanii marcii Michal Negrin  – buchete fabuloase de trandafiri, cristale Swarovski, imitatii de broderii si tapiserie. Detinatoarea unei astfel de bogatii nu poate trece neobservata. pur si simplu nu-ti poti rupe privirea de la ea”.

Cine are in colectia sa obiecte ale acestui brend ar trebuie sa fie foarte sensibil cu ele. De ce? Deoarece toate, de la o incuietoare pe colier pana la pietrele de pe rochie – toate sunt cusute, lipite si asamblate manual. Este cea mai reala marca Handmade.

Pentru urmatoarele cateva minute (pentru cineva, poate ore) va invitam sa va delectati cu o placere estetica privind o buna COLECTIE marca Michal Negrin.

Cine stie, poate in viitor mai revenim si cu alte colectii, viata si munca acestei doamne ne ofera multe teme de discutat, si colectii de privit.

Interesant de stiut:

25 de rochii pentru covorul rosu de la Naeem Khan

O colectie plina de inspirate ale Albertei Feretti

 

News Reporter