Stiluri de lux – Grace Kelly

Grace Kelly aproape de-a lungul intregii sale vieti a ramas o icoana a stilului, harului si luxului moderat. Iubita actrita Hitchcock si sotia printului Monaco, ea a iubit si a apreciat bijuteriile. Colectiile de bijuterii a actritei ar putea fi invidiate de orice persoana regala, am adunat pentru dvs. cele mai interesante elemente din vistieria lui Kelly.

Stilul de lux: bijuteriile selecte ale lui Grace Kelly

Grace Kelly si Prințul de Monaco Rainier s-au intalnit in 1955 la Festivalul de Film de la Cannes. Dupa aceea, ei au corespondat adesea si s-au intalnit, iar deja la Craciun, Rainier a venit la actrita si i-a cerut mana. Printul i-a oferit lui Kelly doua inele de lux Cartier, dintre care unul simboliza steagul Monaco cu rubine si diamante. In cea de-a doua caseta era un inel de platina cu diamant taiat cu smarald de 10,47 carate. In dreapta si in stanga, decoratiunile sunt decorate cu diamante taiate cu bagheta. Kelly purta adesea aceasta bijuterie speciala, care a aparut chiar si in ultimul film cu participarea ei „Societatea inalta”.

Nunta de lux a lui Grace Kelly si a Printului de Monaco a durat doua zile. Deci, la 18 aprilie 1956, a avut loc un eveniment numai pentru rude, iar a doua zi o nunta solemna, pe care toata lumea a pututu sa o priveasca. La receptia inchisa, Grace a aparut in aceste bijuterii uimitoare de platina. Tiara Bains de Mer cu diamante taiate in bagheta si trei cabochonuri de rubinie. Greutatea totala a pietrelor in colierul cu diamante a fost de 58 de carate.

Setul Pearl este un cadou de nunta Rainier. Colierul Emerald Van Cleef & Arpels este un colier ai o bratara, precum si cercei stud si un inel de cocktail cu perla in forma de para. Apropo, aceasta casa de bijuterii este oficial casa de bijuterii pentru cuplul domnitor al Monaco. Lui Kelly ii placea sa poarte aceste bijuterii cu multe ocazii. Astazi, setul este inclus in colectia de bijuterii din dinastia Monaco.

In acest colier uimitor, daruit de sotul ei, Grace a aparut adesea la balurile mondene si chiar a aparut in fotografii pentru faimoasa revista germana. Sase ani in urma, a fost vandut la licitatie pentru mai mult de 700 de lire sterline.

В этом изумительном ожерелье, подаренном мужем, Грейс часто появлялась на светских балах и даже снялась в фотосессии для известного немецкого журнала.

Va invitam sa vizualizati si albumul cu aceste minunatii de bijuterii de AICI, care contin:

Inelele de logodna Cartier, Tiara si colierul Cartier, Pearl Van Cleef & Arpels, Colier Emerald Van Cleef & Arpels

News Reporter