Sergiu Ciobotariu, Cătălin Moroșanu si facerea de bine

Pentru cine nu mai tine minte, Sergiu Ciobotariu este baiatul ala pe care Cătălin Moroșanu l-a ajutat si i-a cumparat o casa din donatiile oamenilor cu suflet. Asta arata ca o vedeta poate face multe daca-si propune, iar sa ajunti un om nevoias este poate printre cele mai bune fapte. Doar ca cei 37.000 de euro au fost investiti degeaba. Azi Sergiu a vandut casa si se bucura de bani – desi in contract scria ca nu ar evoie sa o vanda in primii cinci ani. Doar ca ieseanul nostru, care a mers calare la materinate sa-si vada sotia, a gasit o inginerie si a reusit sa vanda. Mai exact a inchiriat casa pe termenul in car enu putea sa o vanda, iar dupa expirarea chiriei noul proprietar intra in posesie.

Sergiu Ciobotariu, Cătălin Moroșanu si facerea de bine

N-a fost suficient ca Sergiu Ciobotariu a primit o casa la cheie de la Cătălin Moroșanu, a mai primit si restul de bani – cam 27.000 de lei, ca sa aiba din ce trai. Plus sacose pline cu de toate. Omul insa ce si-a zis? Cum sa traiesti omeneste si sa mergi si la munca, ca deh – o casa ca aia are si cheltuieli, nu e ca pe camp. Asa ca a vandut casa unor interlopi, iar el s-a mutat inapoi in saracie. Moroșanu e la Survivor, o fi aflat sau nu vestea, o sa aflam dupa ce se termina filmarile. Nu stiu daca se mai poate face ceva legal ca omul nostru sa plateasca putin pentru fapta sa, desi iarasi ne gandim la cei trei copii ai sai, ei sunt cei care vor primi de fapt pedeapsa.

E o vorba romaneasca, aia cu facerea de bine. Faci si pe urma esti dezamagit. Pentru ca ai aflat ca te-ai zbatut degeaba. Pe Sergiu Ciobotariu l-a durut la basca ca atata lume s-a mobilizat sa-l ajute. Saracia asta naste, putini se pot ridica din mocirla in care sunt si pot deveni mai buni. Era o poveste cu unii de si-au luat un palat si tineau caii si oile inauntru, faceau focul in mijlocul casei si se culcau pe jos. Pur si simplu saltul de la un trai subuman la unul decent e greu de facut. Ca Sergiu Ciobotariu nu s-a dus la munca gasita de Moro nu e de mirare, era de astepta ca va vinde si casa, daca nu acum, peste patru ani. Pacat de atata efort si suflet puse pentru cine nu merita.

News Reporter