Sebastian Kurz vorbeste singur

Tace ce tace Klaus Iohannis dar si cand face te pune la respect. Dupa ce mai tanarl ministru de externe al Austriei a ajuns la concluzia ca romanii ce primesc alocatii in Austria ar trebui sa le primeasca la nivelul celor din Romania – evident ca taxele si impozitele sa fie la nivelul celor austriece, ca asa i se pare lui ok, presedintele Romaiei a dat un telefon la guvernul austriac si s-a lamurit. Sebastian Kurz vorbeste in numele sau, luand exemplu de la rusi, dar guvernul austriac nici macar nu baga de seama.

Sebastian Kurz vorbeste singur

Norocul nostru ca il avem de partea noastra pe cancelarul Austriei, cu care evident a vorbit Klaus Iohannis – evident ca in limba germana, iar situatia s-a lamurit. Ma esti fraier sau cum? Cum sa vorbeasca ala de capul lui, taman despre romani. Nu e domnule nicio aluzie la faptul ca ar vrea sa ne vada exclusi de facto din Uniunea Europeana, ca de aia nu ne prea accepta in Spatiul Schengen si ca si-au gasit taul ispasitor, romanii.

Dar acum ca a iesit la conferinta de presa Iohannis m-am linistit, dar numai cu Austria, mai avem probleme in Iralnda si Marea Britanie, care spre deosebire de tara din UE, sunt un pic mai aparte. Eu propun sa ne mai facem un minister, ala de vorbeste prostii pentru publicul extern, sa le mai dam subiecte astora din UE, apoi sa zicem ca vorbeste in numele sau, exprima opinii personale. Merge? Dar d ebine, ne vorbeste cineva prin Uniunea asta Europeana? Asa in nume propriu, nu in numele guvernelor – care intre noi fie vorba – ne simpatizeaza la maxim!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *