Primar roman in Spania

Avem cateva site-uri de stiri si eram cat pe ce sa postam si noi marea veste, uite domnule un roman a ajuns primar in Spania, vezi ca se poate? Doar ca dupa ce am citit primele randuri, am ajuns sa descoperim ca suntem iar luati de fraieri, evident as spune eu. Stai ca nu e totul e vorba de o comuna, cu trei sate, dar unde locuiesc doar 98 de persoane. Este vorba de Comuna Paramo de Boedo, din Spania unde romanul nostru a fost ales primar. Evident fara salariu!

Primar roman in Spania

Cum este sa muncesti gratis ca primar in Spania, probabil ceva mai bine decat sa muncesti pe bani putini la cules capsuni, desi nu stiu cine este mai avantajat, cel cu raspundere si fara bani, sau cel fara raspundere si cu putini bani. Culmea este ca romanul nui se gandea sa candideze, l-a propus un partid, si uite ca probabil cu 10 voturi pentru si doua impotriva s-a ales primar de Paramo de Boedo.

Stai ca ama aflat si rezultatul scrutinului, batalie mare ce sa zic, candidati multi si evident campanie electorala. Ioc ca sa zic pe turceste, nimic din toatre astea. Uite cum a fost de fapt:

Am primit 53 de voturi din 81 şi majoritatea provin de la localnici.

Ati prins ideea, un partid vine si propune un roman, patron de altfel, cu propriul sau bar, sa fie primar. Asta accepta si cu 53 de voturi din maxim 81 posibile a fost ales! Mai sunt si romani in satele astea, cel putin legal inregistrati, dar care de fapt sunt prin alte parti. Unul din pacate, nu a putut vota, pentru ca da, si aici se pot face erori informatice, iar romanul cu drept de vot, nu l-a avut de facto! Esti farier ma?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *