Salutari de la Threads si Mark Zuckerberg
IT 

Din curiozitate mi-am facut si eu un cont pe Threads chiar in ziua lansarii, acum am si pe Instagram si pe noua platforma. Interesant este ca sunt legate intre ele, mai putin interesant este ca acum fie le am pe ambele , fie renunt la ele – nu le mai pot sterge separat. Prima impresie? Slabut, foarte slabuta platforma, mediocra si total neinteresanta. va inlocui Twitter? NU, daca ramane asa cu siguranta ca nu se va intampla asta niciodata [ o veste u tocmai buna pentru Mark Zuckerberg.

Un cont Threads poate fi șters numai împreună cu un profil Instagram.
Fără a dăuna celui de-al doilea cont, poți doar dezactiva profilul.

Un cont Threads poate fi șters numai împreună cu un profil Instagram.

Lansat în urmă cu câteva ore, Threads, un concurent pentru Twitter bazat pe Instagram, câștigă rapid popularitate. Potrivit lui Mark Zuckerberg, 10 milioane de utilizatori s-au înscris la serviciu în primele 7 ore.

Crearea unui cont este ușoară: trebuie doar să vă conectați cu contul Instagram. Dar ștergerea unui profil nu este atât de ușoară. Poate fi dezactivat rapid, în timp ce o eliminare completă vă va costa contul de Instagram.

Emily Hughes, un utilizator al serviciului, a atras atenția asupra acestui lucru. Ea a postat o captură de ecran pe Twitter a unei pagini din Centrul de ajutor Instragram dedicată dezactivării profilului Threads.

Captură de ecran: emilyhughes / Twitter si iată traducerea textului evidențiat:

Puteți șterge oricând anumite postări. Pentru a vă șterge profilul și datele Threads, va trebui să vă ștergeți contul Instagram.

Centru de ajutor Instagram
Acesta este ceva de reținut dacă plănuiați să accesați Threads și să vedeți de ce toată lumea vorbește despre asta, dar nu ați plănuit să rămâneți mult timp.

A, vedeti ca mai este un Threads.com, voi insa va trebui sa instalati Threads.net – ca sa vezi chestie ciudata!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *