Romani in Irlanda pe internet si FaceBook

Site-ul nostru dedicat special romanilor din Irlanda a reusit sa fie lider in ceea ce priveste numarul de vizitatori interesati de subicet. Indifrent ca vorbim de Irlanda de Nord sau de romanii din Dublin, suntem mereu in frunte de cativa ani. Asta ne bucura, dar sincer sa fiu bucuria este doar pe jumatate, pentru ca inca nu am gasit pe nimeni care sa doreasca sa colaboreze la crearea de continut pe site. Nu pot face fata singur, mai ales ca de trei ani am parasit Limerik-ul.

Romani in Irlanda pe internet si FaceBook

Ne dorim din tot sufletul sa aducem site-ul romanilor din Irlanda la un nivel al informatiilor utile care sa ne permita sa ne mandrim cu adevarat de ceea ce am realizat. Romaniii care au restaurante in Limerik, Cork, sau Dublin, dar si cei care sunt acum in Irlanda de Nord, ne pot scrie pentru a fi promovati in comunitate. La fel de interesati suntem si de colaborarea cu firmele de transport persoane si colete in si din Romania catre insula. Pana la urma trebuie sa ne ajutam intre noi, nu-i asa?

Portalul WebPress ar dori sa adune in jurul sau cat mai multi romani din diaspora, pentru a avea stiri si informatii corecte, zilnice daca este posibil, atat din tara dar si din tarile unde ne-am stabilit. Pornind de la informatii despre locuri de munca, cazare, legislatie si pana la stiri din sport. Cred ca de tate acestea este nevoie, insa mai este nevoie si de colaborarea cu cei stabiliti in Irlanda sau alt colt al continentului.

Romani in Irlanda pe internet si FaceBook
Romani in Irlanda pe internet si FaceBook
News Reporter