Protest la Parlament in timp ce Comisia Iordache lucreaza pana la ora 24!

Protest la Parlament in timp ce Comisia Iordache lucreaza pana la ora 24!

UPDATE – Studentii s-au retras din fata Parlamentului rostind „Tatal Nostru”, insa, spun ca vor mai reveni ori de cate ori va fi nevoie.

UPDATE – In acest moment in fata Parlamentului a ajuns un grup de 10-15 studenti de la Teologie din Bistrita, Otelul Rosu, si alte zone ale tarii, care au inceput sa cante „Desteapta-te, Romane”.

Un nou protest se desfasoara in seara zilei de luni in fata Palatului Parlamentului, zi in care Comisia Iordache va lucra pana la ora 24:00, pentru a termina raportul pentru Legea 303, cea care se refera la raspunderea magistratilor, lege ce probabil va intra la votul final in Senat, marti sau miercuri, desi votul initial era programat pentru luni, 18 decembrie.

La ora transmiterii acestei stiri (20:21), in jur de 400-450 persoane protesteaza in fata Parlamentului, Jandarmeria imprejmuind zona cu garduri, in timp ce cateva zeci de jandarmi stau dupa gardurile montate.

LIVE de la Parlament – sursa Video: Vocea Strazii.

18,12,2017-ziua 322-Palatul parlamentului-Magistratii au iesit din sedinte sa-si ceara dreptatea. E un fapt fara precedent. Politistii, magistratii etc, vor fi obligati sa puna fata in fata faptasul cu martorul. Este incredibil!-Aseara lighioanele lui Dragnea din jandarmerie si-au multumit stapanul.Fiecare s-a dus azi sa-si primeasca simbria pentru lupta corp la corp impotriva cetatenilor. Inainte de simbrie au facut coada, sa-i pupe mana vatafului national, caruia, evident, ii radea mustata de placere.Romania in deriva, fara busola si fara carmaciRomanii inca in autism socialRomania striga agonizand. Targul de Craciun, plin.

Posted by Vocea Strazii on 18 Decembrie 2017

News Reporter