O reteta eficienta pentru a reduce tensiunea arteriala

Cine in ziua de astazi nu are probleme cu tensiunea arteriala? Odata cu schimbarile climaterice bruste, incalzirea globala, poluarea atmosferica organicmul omenesc, fragil si sensibil reactioneaza rapid la mediu inconjurator. Cei mai sensibili sunt varstnicii, copii si persoanele cu probleme cronice de sanatate, imunitatea scazuta.

Va oferim o reteta eficienta pentru a reduce tensiunea arteriala.

Este o reteta foarte simpla si incredibil de eficienta din medicina traditionala, care va va ajuta sa aduceti tensiunea arteriala la normal, ei bine, cel putin pentru cativa ani buni. Pretul este zero. Ce aveti de spus aici?

Aici compozitia infuziei:

Luati 5 linguri de ace de pin, 2 linguri de maciese si 2 linguri de coaja ceapa. Se toarna peste toate acestea 1 litru de apa rece, se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic, acoperit timp de 10 minute. Lasati la infuzat, apoi filtrati. Puteti adauga un pic de apa. Aceasta solutie se bea total in 2 zile. Cursul de tratament – 4 luni.

Imbunatatirea starii de sanatate  poate avea loc in termen de 5 zile – dispar durerile de cap, peste o luna puteti incerca gradual reducearea de medicamente antihipertensive . Scaunul va deveni unul regulat – aceasta inseamna si un proces de curatare a intestinelor si ficatului.

Acest decoct are proprietati immunostimulatoare, este si o masura preventiva impotriva gripei, are un bun efect diuretic, la fel este de folos impotriva sangerarii gingiilor dureroase.

Sa fiti sanatosi! Va mai pot fi de folos si articolele:

Crema Anti-Rid din gelatina – totul la indemana

Sfaturi practice: suc de portocale

antitensiune

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *