O colectie plina de inspirate ale Albertei Feretti

O colectie vestimentara plina de inspiratie ale designerului Alberta Ferretti, houte couture pentru anii 2015/16.

De doua ori pe an, la Paris are loc saptamana modei – Fashion Week (Haute couture), la cere, de obicei isi prezinta colectiile sale principalele case de moda: Christian Dior, Chanel, Armani Prive, Elie Saab, Valentino, si altele.

Astazi vrem sa va prezintam o colectie foarte interesanta si rafinata a designerului Alberta Ferretti.

Rochiile ei sunt preferate in toata lumea, super vedetele de pe podiumuri adesea aleg tinutele ei pentru a merge pe covorul rosu. Acest lucru nu este surprinzator deloc: tesaturile aproape intotdeauna de lux, gingase, aerisite, aproape fara greutate , dantela, siluetele feminine delicate si foarte multa munca manuala.

In interviurile sale, Alberta Ferretti a remarcat in mod a spus despre colectiile sale, ca ele au fost intotdeauna recunoscute dotorita luminozitatii, romantismului si delicatetei lor.

De aceasta data  parada modei Haute couture la Paris a avut loc pe fondul unui interior rafinat de epoca. Toate rochiile sunt decorate cu printuri de lux si broderii realizate manual, inspirate din arhitectura magnifica a secolului al XIX-lea.

Noi am ramas placut surprinsi si de aceasta data, inmarmuriti si am privit cu atentie fiecare detaliu, fiecare obiect vestimentar, care a facut posibila intoarcerea in timp. Speram sa va aduca si voua aceiasi placere, ca si noua. Colectia vestimentara plina de inspirate a Abertei Feretti  o puteti vedea – AICI! La aceiasi tema cititi si:

Activitatea fabuloasa a designerului israelian Michal Negrin

25 de rochii pentru covorul rosu de la Naeem Khan

News Reporter