O colectie delicata de rochii de mireasa Marchesa

Tema nuntii pe paginile noastre este mereu in atentie. Si cum ar putea fi altfel, cand acest eveniment este cel mai marcant in viata unei persoane: o viata noua, un nou inceput plin de visuri si asteptari, de dragoste si gingasie. Pentru astfel de momente din viata este acest articol.

O colectie delicata de rochii de mireasa Marchesa: 16 rochii frumoase pentru sezonul de primavara – vara 2017

Colectia de rochii de mireasa Marchesa pentru primavara – vara 2017 poate fi caracterizata doar prin doua fraze: mai frumoase ca florile si mai gingase decat matasea.

Tulul fin din matase, dantela, florile, volumul bine definit, detaliile seducatoare si tesaturile delicate la rochiile de mireasa practic imponderabile, decorate cu petale de flori si broderii florale cu „stropiri” de cristale, perle si aplicatii. Prima impresie este ca aceste imagini sunt plutitoare in imponderabilitate. Decorul cu volum in forma de cascada doar a adaugat usurinta, luminozitate si sensibilitate.

Romanticul in rochii  este subliniat cu succes prin tesaturi transparente, crestaturi in forma de V, dantela Chantilly si prin paleta de culori rafinate a colectiei, in special, a chipurilor cu ten de un roz delicat Ombre sau nuantele corpului. Fustele detasabile in forma de cascada si peplum de dantela au devenit un fel de reverenta modei moderne.

Priviti, admirati, inspirati-va pentru o rochie de nunta de vis! Va oferim si o galerie GALERIE foto!

News Reporter