Navettes de Lavande sau frumusetea in detalii

Aparent este foarte simplu, lucruri si plante pe care le ai la indemana, dar creativitatea si imaginatia bogata iti pot face viata mult mai frumoasa!

Pentru ce imi plac francezii in mod deosebit? Pentru capacitatea lor de asi decora viata cu lucruri mici elegante si frumoase. Azi va vom arata un mic exemplu: s-ar parea un simplu aromatizator cu aroma de lavanda, este de fapt un aromatizator antimolie. Ce mai poate fi inventat aici? Ai atarnat in dulap o placa cu miros de lavanda, sau, in cazul in care ai depus un pic mai mult efort –  un plic, un saculet cu lavanda uscata, si treaba-i terminata! Dar francezilor nu le este de ajuns! Ei au inventat Navettes de Lavande sau, cum le numesc britanicii bagheta de lavanda (sticla) Lavender wand (bottle). Daca am combina toate valorile acestor cuvinte, ar suna ceva de genul – ”axa de lavanda”, „sceptrul de lavanda” sau cum veti dori voi. Pentru a crea acest design este nevoie de crengute de lavanda, panglica subtire si multa rabdare. Rezultatul este ceva care arata ca unmaracas (un instrument muzical, o zuruitoare). In principiu, nimic complicat, si arata foarte elegant.

Deci, nu pe mai departe nici un fel de buchete agatate! Numai coloratele Navettes de Lavande!

1. Buchet de lavandă proaspata (20-30 fire) cu tulpina lunga Cu cat mai multe ramificatii, cu atat mai deasa va fi partea  superioara a structurii).

2. O mica bucata de sarma.

3. Aproximativ 3 metri de panglica subtire

Mod de preparare: curatati crengutele de lavanda de frunze. Procesul de lucru il vedeti in doua variante diferite in GALERIA foto.

Uimitor! Pentru idei creative nu exista nici o limita!

Mai cititi: Dormitorul si levantica

Uleiul de jojoba – “aur lichid” pentru corp si par

Cum facem un sfesnic frumos dintr-un simplu borcan?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *