Motto-ul – subliniem calitatile

Sub motto-ul „Subliniem calitatile” publicam azi un articol si va aducem spre atentia dumneavoastra modele de haine pentru doamne cu constitutia mai robusta.

O zi buna si sanatate tuturor! Aceste articol nu este o idee de moment. De ceva timp am avut ideea de a scrie un articol despre moda pentru doamne mai robuste, pentru care din pacate este greu sa fie in pas cu moda, deoarece acest stil de haine este mereu lipsa in colectiile designerilor.

In prezent exista si poti vedea peste tot minunate colectii de haine ale diferitor designeri de top. Din pacate, femeile care au constitutia dincolo de dimensiunea standard, sunt total lipsite de atentia lor.

Aceasta colectie postata a fost colectata intr-o perioada mai lunga de timp pe Internet. Am impresia ca toate modelele alese sunt destul de acceptabile, in mare parte reusesc sa ascunda formele mai rodunde si sa puna in valoare cea ce este de subliniat: frumusetea, feminitatea, gratia…

De multe ori, femeile cu constitutia robusta, refuza sa imbrace fuste. Cred ca faceti acest lucru in zadar. Daca alegeti cu grija modelul potrivit pentru dumneavoastra, puteti deveni mai subtiri, mai elegante si mai gratioase.

Am ajuns la concluzia ca paleta de culori folosita poate fi destul de variata si plina de culoare. Prints, dungile, chiar si cele orizontale, nu ingrasa, in ciuda stereotipurilor, cu care suntem obisnuiti (dungile este obligatoriu sa fie numai pe verticala, desenele la fel obligatoriu numai marunte).

Doamnele cu „forme apetisante” pot si ar trebui sa arate pline de farmec si la moda. Trebuie doar sa selectati corect hainele, care ea ar sublinia avantajele (si fiecare tip de constitutie le are), la fel si a ascunde micile imperfeciunile.

La aceiasi tema: Modele de toamna pentru doamne dragute si plinute

News Reporter