Monumente dedicate mamelor

In ajunul sarbatorilor, in cap roiesc ganduri, amintiri, se nasc versuri. Mama – primul cuvant, care vine in minte, cuvantul cheie in orice destin, mama ne-a daruit viata, ne-a dariut lumea tuturor noua!

Uimitoare monumente  dedicate mamelor din intreaga lume!

Pentru fiecare dintre noi mama – este sacra! Mama, acesta este omul care este mereu cu tine! mama traieste viata alaturi de tine, te invata experiente, isi face griji, te invata, te indruma, te ingrijeste. Sprijinul mamei, dragostea si grija este necesara si importanta pentru toata lumea, indiferent de varsta. Foarte des inveti cate de importanta este, cand mama nu mai este!

Stiu precis ca in tinerete foarte multi sunt deranjati de invataturile, observatiile si atentiunile mamelor. Toti au impresia, ca nu sunt inntelesi si mamele ii incurca sa se bucure din plin de farmecul tineretii! Multi ajung chiar la certuri si … scandaluri, din pacate.

Dar cand am devenit si eu mama, am stiut … am inteles ca mama avea dreptate in tot ceea ce facea, fara exceptie! Uneori, insa, este dificil sa recunosti acest lucru.

Iubiti-va, protejati-va, apreciati-va si ascultati-va mamele! Nimeni din lume nu este mai scump!

La 29 noiembrie 2015 se sarbatoreste Ziua Mamei, ziua internationala a mamelor. In aceasta zi se felicita mamele si femeile gravide.

 Putin cu intarziere dar va prezentam o GALERIE cu o excelenta selectie de monumente dedicate mamelor!

Sculptorii au pus sufletul in aceste monumente. Privind la aceste monumente simti grija pe care mama o are fata de copil.

Aveti grija de mamele voastre: sunati, scrieti, mergeti in vizita, daruiti-le zambete – e tot de ce au nevoie!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *