Modele de toamna pentru doamne dragute si plinute

Un stereotip destul de popular este ca, doar o femeie foarte supla si eleganta poate deveni de succes, iubita si fericita. Cu toate acestea, acest mit impus noua ignora faptul ca simpla fericire, dragostea si succesul pot exista numai prin acceptarea de sine, zambet constant si multa vointa.

Roscata sau supla, cu ochelari sau fara, inalta sau mica, grasa sau nu – toate femeile sunt diferite, dar fiecare in felul sau este foarte frumoasa. Pentru a fi frumoasa – nu este nevoie de a fi model. Trebuie sa va iubiti pe voi asa cum sunteti, apoi toti din jurul vostru va vor iubi.

Acum sa trecem la subiectul nostru – moda: este toamna. Este un anotimp rece, suntem nevoiti sa imbracam mai multe haine. Cu fiecare sloi de haine ne tortureaza gandul ca suntem tot mai voluminoase. Mai cu seama daca greutatea noastra nu este cea dorita. Dar nu este cazul sa va faceti griji!

Am adunat 25 de modele de toamna tocmai potrivite pentru voi.

Va invitam sa va inspirati din aceasta colectie cu imaginile fetelor grasute, dar dragute. Observati cat de superb arata aceste modele.

Vizualizati aici toata GALERIA cu imagini.  Informati-va mai mult, citit la aceiasi tema:

Motto-ul – subliniem calitatile;

Tendinta principala in culorile 2015 – Culoarea Marsala

Hamda Al Fahim – zana houte couture

 

News Reporter