Moda pentru cei mai mici pitici de le Hucklebones

Hucklebones – un brand in moda din Marea Britanie, care creeaza haine frumoase si de inalta calitate pentru copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 10 ani. Toate colectiile sunt realizate cu pedantizm britanic din materiale de calitate si cu un design bun. Modelele sunt concepute cu utilizarea celor mai recente tendinte in moda, dar luand in considerare clasicul, care nu imbatraneste niciodata. Stofa din combinatii de culori delicate, produsa la fabrici de productie europene cu o lunga istorie, cu desene proiectate special. O atentie deosebita este acordata detaliilor – nasturi, finisare, croitorie. Un mare interes starnesc si accesoriile, perfect adaptate la tinute – genti de mana, ace de par, bentite si altele.

Moda pentru cei mai mici pitici de le Hucklebones: tinute adorabile de toamna-iarna 2015-2016.

Hucklebones a primit in mod repetat premii prestigioase ca cel mai bun brand la nivel mondial in categoria „imbracaminte pentru copii.”

Poate va veti inspira din aceasta colectie si veti dori sa coaseti sau sa tricotati pentru pentru printesele voastre ceva de genul asta! Pana la vacanaa de iarna si sarbatorile de Craciun nu a ramas prea mult timp, este o ocazie de a incepe o hainuta pentru cei mici.

Va invitam cu drag sa vizualizati si sa va inspirati din GALERIA foto de la noi.

Mai citit despre moda pentru copii: Lookbook de la Dolce & Gabbana – uniforme scolare pentru toamna-iarna

News Reporter