Mireasa in stil BOHO

Tema NUNTA rareori cand lasa pe cineva indiferent! Cineva deja a avut-o, pentru altcineva doar  va fi in viitor …

Farmecul romanticii. Mireasa in stil boho: de la cap pana in picioare.

Dar rochiile de mireasa plac la toate fetele, indiferent de varsta lor!

Insa o rochie de mireasa in stilul boho – este o sursa inepuizabila de inspirație!

De obicei, nunta in stilul boho este organizata in sanul naturii, asa ca cel mai bine este de a organiza o nunta, desigur, vara sau primavara tarziu, cand va puteti permite imbracaminte usoara, iar plantele si copacii cu flori proaspete din jur vor stabili o starea de spirit drept si vor fi un fundal excelent pentru o nunta in stil boho .

Mireasa in stil boho este o mireasa autentica si gingasa … Chipul ei emana un fel de neglijenta, simplitate. Dar, in acelasi timp, atat de multe detalii interesante! Lucruri Vintage, care par a fi accesorii din cufarul bunicii, neobisnuite. Materiale naturale.

Sa incepem cu rochia.

Deci, o rochie de mireasa in stil boho:

– Laminata;

– Cu ciucuri sau franjuri;

– Cu broderie si dantela.

Pentru rochia de mireasa sunt  folosite in principal materiale naturale: matase, in, bumbac.

Lungimea este de obicei – maxima. De asemenea, rochiile de mireasa foarte frecvent sunt cu o talie inalta.

Culoarea – nu neaparat de culoare alba, rochia de mireasa poate fi orice culoare naturala din natura. Culorile boho considerate clasice sunt crem, de culoarea sampaniei, roz deschis, a vinului, albastru, culoarea prunei si violet.

Coafurile de nunta in stilul boho – par romantice, usor ciufulite, impletituri, o neglijenta jucausa in peptanatura. Regula principala necesara de urmat de catre mireasa, care doreste sa creeze o imagine de nunta perfecta in stil boho – e naturaletea.

Aproape toate coafurile le puteti repeta ca boho, ele nu implica un cadru rigid, dar cer provocari si experimentari indraznete, libertatea de exprimare. Este utilizata pe scara larga ornamente de par: ghirlande, panglici, ace de par mari, cercuri, clipuri, si asa mai departe.

Voalul traditional in acest stil nu este exclus, dar cele mai multe mirese se descurca fara el, inlocuindu-l cu diademe, dantela si flori.

In stilul boho mireasa chiar are o jartiera neobisnuita.

Imaginea miresei in stilul boho implica un numar mare de accesorii: o varietate de bratari, inele, cercei interesanti. Este salutabila ideea utilizarii produselor cu pietre. De multe ori exista textile si bijuterii tricotate – articole subtiri, robuste unice sau multiple.

Tocurile inalte sunt lucrul ce trebuie refuzat de catre fetele care se pregatesc pentru o nunta intr-un stil boem, pentru ca boho include, in primul rand, pantofi confortabili: pantofi, sandale, sandale sau balerini, cizme. De obicei, miresele aleg pantofi mai usori, dar pot purta pantofi de nuantele vinului.

In stilul boho mireasa poate chiar sa fie descult.

Pentru iubitorii de sporturi extreme este posibil ss organizeze o nunta in stilul boho in natura chiar si iarna.

Pentru sfarsit va invitam la un desert. dar si la vizionarea unei impresionante GALERII foto – nunta in stil BOHO!

News Reporter