Minunatul ”Muzeu al naturii” al duetului francez Zim & Zou

Artistii francezi Zim & Zou eu transformat vitrina magazinului Hermes intr-un elegant si exclusiv “Muzeu al Naturii”. O mare varietate de specii salbatice decoreaza interiorul salonului magazinului cu brandul Hermes in inima Singapore. Pentru a crea piese exclusive Zim & Zou au folosit ramasite de piele,  adusa de la Paris.

Zim & Zou – doi artisti francezi. Duetul este format din Lucy Thomas si Thibault Zimmermann. In termen de trei ani, ei au fost pasionati de designul grafic, si in cele din urma au decis sa se concentreze pe crearea obiectelor realizate din materiale naturale, cum ar fi hartia, lemnul, pielea si asa mai departe. Ei construesc toate elementele si componentele operelor lor de arta manual, de la desen pana la taiere si asamblare. Materialul lor favorit – este hartia. O taie, incretesc si lipesc ca apoi sa dea nastere unei sculpturi complexe si pline de culoare. Hartie ii inspira prin versatilitatea sa, gama infinita de culori si texturi unice.

Prin suprapunerea detaliilor strat cu strat Zim & Zou au creat sculpturile lor neobisnuite de pasari, omizi si crabi. Expozitia este perfect vizibila din strada, unde muzeul atrage un numar mare de trecatori si opinii cu obiectele lor, deoarece acestea au un un numar mai mult decat suficient.

La baza acestui proiect de arta este inchinarea in fata fortelor naturii. Doua vitrine mari sunt dedicat elementele de apa si aer, iar doua mai mici sunt prevazute pentru locuitori de pe pamant ai naturii.

Artistii Zim & Zou nu au uitat nici de prima sa opera – vulpea rosie, care a fost adusa temporar la expozitia din Singapore.

Vizionare placuta!

Zim & Zu

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *