Mihaita Calimente sau cat de fraier esti

Mihaita Calimente sau cat de fraier esti daca-i mai votezi, cam asa s-ar putea interpreta ultima bravada a deputatulului si sefului de la Comisia parlamentara SIE. Acum pe bune, esti fraier daca-i mai votezi pe astia de ne iau la misto, vorba doamnei Gorghiu, sefa lui Mihaita Calimente. Cica sa megergem sa votam la bulgari, desi nu vad de ce nu ar candida ei la Sofia, nu ar fi mai bine? Si pentru noi si pentru ei! Auzi cata obraznicie, asa ceva vezi mai rar!

Mihaita Calimente sau cat de fraier esti daca-i mai votezi

Cred ca daca asculti declaratia lui Mihaita Calimente si stai in picioare, risti sa cazi si sa te accidentezi. NU mai grav decat ai patit-o dupa ce ai votat oameni ca el in Parlament, dar oricum grav. Pana la urma devine evident ca trebuie schimbata 100% din clasa politica, un fel de lege a lustratiei pentru toti cei ce au fost in Parlament in ultimii 20 de ani! Toti, in masa si fara rabat de la calitate!

Nu am nimic cu astia certaretii, dar cu cei ce ne iau pe noi – poporul – de fraieri am, si nu ma las pana nu-i vad cum spune si Mihaita, la Bulgari! Auzi mai la el, daca nu-i votam suntem noi in greseala, nu ei care ne fraieresc de 25 de ani. Deja cei nascuti la Revolutie sunt mai varstinic decat eram eu in ’89. Am obosit deja, nu-i mai vreau! Hai pa, ne vedem prin mileniul patru, daca mai vreti in politica!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *