Gabriel Oprea sta lipit de scaun, de ce?

Mi se pare mie sau generalul Gabriel Oprea ne ia de fraieri? La fel si domnul presedinte Klaus Iohannis, care spunea ca a auzit ce vor protestatarii, ba mai mult, ca va tine cont de ceea ce vrea poporul. Ei bine, poporul vrea ca generalul Gabriel Oprea sa demisioneze, ce trebuie sa facem ca sa se intample asta? Vrem sa-i vedem pe toti politicienii de azi afara de pe scena politica, trebuie sa stam in strada pana in 2016 sau reusim anul asta sa rezolvam odata pentru totdeauna problema?

Gabriel Oprea sta lipit de scaun, de ce? NU aude bine?

Fara sa vrem sa ne implicam prea adanc in politica, totusi mi se pare ca este de datoria noastra, daca nu vrem sa ramanem fraieri pana la sfarsitul veacului, sa strigam sus si tare: Gabriel Oprea a demisionat! De ce sa mai stea la Guvern, daca oricum nu mai poate ajuta cu nimic? Unii spun ca i-au lipit scaunul de posterior, altii ca sufera de probleme auditive si nu aude zecile de mii de tineri din strada cum cer demisa sa. Am reusit sa-l convingem pe Piedone si nu reusim sa-l convingem pe Gabita?

Oprea spunea acum cateva zile despre demisia lui Victor Viorel Ponta: „Am decis sa ascultam glasul strazii”, doar ca se pare ca fiind ocupat nu a ascultat pana la capat! Lumea nu mai vrea sa-l vada la Guvern si nici la Ministerul Afacerilor Interne. sa-si asculte vocea ratiunii si sa-si prezinte demisia, sa nu astepte pana ce strada nu va mai putea rabda! Parerea mea, a ta care este?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *