Margele Slingo (Slingo beads)

Margele Slingo (Slingo beads): o noua moda si un accesoriu elegant si multifunctional pentru tinerele mame.

Poate careva dintre voi ati auzit despre Margele Slingo mai multe, dar stiu precis ca unii dintre voi nici nu-si imaginau ca exista un astfel de accesoriu si pentru ce este el necesar. Prin urmare, articolul este binevenit pentru persoanele din al doilea grup. Deci, va prezentam un obiect de artizanat (handmade) , care este de mare ajutor in viata de zi cu zi a tinerelor mame.

Margele Slingo (Slingo beads) mai sunt numite margelele pentru hranire. Si aceasta nu inseamna ca veti hrani copilul cu aceste margele! 🙂

Dar toate mamele, mai ales cele cu parul lung pot confirma ca, atunci cand copilul este de 5-6 luni, el incepe sa exploreze in mod activ lumea, si nu asa in timpul liber, dar chiar in momentul cand mananca la san laptele gustos. Piticii incep sa traga de par, lanturi, nasturi de pe haine, ciupesc de san (lucru care este foarte neplacut), si asa mai departe. Dar atunci cand mainile copilului dau de Margele Slingo prinse  de mama exact inainte de hranirea copilului, lui imediat ii devine interesant sa le atinga, sa le aduca mai aproape de fata, sa le studieze, pentru ca acestea sunt facute special luminoase si multicolore.

De ce este se foloseste prefixul slingo? Sling – un suport special pentru copii, care din ce in ce castiga popularitate si inlocueste treptat carutul (desi un carucior este de asemenea foarte necesar, am putea spune, chiar  foarte, foarte necesar). Cand un copil este asezat intr-un sling – nu va mai ganditi cum sa mergeti la magazin, mergeti in jos pe scari, sa vizitati un muzeu sau expozitie, si asa mai departe. Si Margelele Slingo ne vin din nou in ajutor. Pe drum, copilul se joaca cu ele, si daca V-ati pomenit intr-o coada lunga, timpul poate fi petrecut cu folos, si anume, de a familiariza copilul cu culoarea margelelor, cu numarul lor, structura si forma.

Foarte des Margelele Slingo sunt completate cu jucarii, sunatoare, beeper, diferite tipuri de margele, toate acestea contribuie la dezvoltarea copilului, deoarece Margelele Slingo cu siguranta pot fi numite jucarii bune pentru dezvoltare.

O alta caracteristica foarte importanta a Margelelor Slingo – este faptul ca ele pot fi utilizate pentru dinti. Acum, se vand margele interesante de silicon, care se pot mesteca in conditii de siguranta. Un colier clasic imbogatit cu margele de ienupar naturale fac un masaj foarte incet si usor la gingiile bebelusului tau datorita structurii sale. Prin urmare, este important de a alege materiale naturale, deoarece granulele pot contacta cu saliva, si nu trebuie sa elibereze substante periculoase (de exemplu, vopseaua si lacul cu care sunt tratate margelele).

Pe Margele Slingo se poate agata suzeta, an asa caz ea niciodata nu va cadea, pentru ca margelele pot fi purtate in jurul gatului si al mamei ca si a copilului.

O alta caracteristica a margelelor Slingo cu margele clasice de ienupar – ele au un miros frumos, care calmeaza, sunt linistitoare si ofera un somn dulce, adanc. Si, de asemenea au proprietati antiseptice.

Ei bine, in cazul cand inca nu sunteti mame aceste margele le puteti utiliza, de asemenea, ca un accesoriu de imagine, pur si simplu prin alegerea unor culori mai clasice, margele in aceiasi culoare.

Speram ca odata cu initierea despre Margelele Slingo voi nu numai ati facut cunostinta cu frumoasele produse realizate manual, dar, de asemenea ati inteles si toate proprietatile lor, am demonstrat ca acestea practic nu au nici un dezavantaj. Galeria FOTO AICI

 

 

News Reporter