LiveTEXT – Sedinta CEx a PSD: Se cere DEMISIA Premierului; Acesta REFUZA!

LiveTEXT – Sedinta CEx a PSD: Se cere DEMISIA Premierului; Acesta REFUZA!

Desi initial Sedinta pentru Comitetul Executiv al PSD urma sa se desfasoare spre sfarsitul lunii ianuarie la Iasi, s-a luat decizia de a se convoca de urgenta Comitetul Executiv pentru astazi, 15 ianuarie, incepand cu ora 16:00, pentru a putea ajunge si premierul, care anterior a avut sedinta de Guvern, unde a semnat construirea unui pod peste Dunare.

LiveTEXT:

UPDATE 21:05 – S-a retras sprijinul politic Premierului Mihai Tudose! Se pare ca doar 4 voturi au fost in favoarea ramanerii lui Tudose ca prim-ministru!

UPDATE 20:45 – BREAKING NEWS! Cel mai probabil va urma demisia de onoare a premierului Mihai Tudose, dupa ce va avea loc votul pentru acceptarea demisiei de onoare a lui Mihai Tudose!

UPDATE 20:28 – Ecaterina Andronescu cere demisia ambilor reponsabili pentru criza politica din PSD. Aceasta a spus chiar in cadrul sedintei CEx ca atat Liviu Dragnea, cat si Mihai Tudose ar trebui sa demisioneze, deoarece doar asa mai poate fi salvat PSD-ul. De altfel, Ecaterina Andronescu l-a mai criticat pe Mihai Tudose pentru ca nu si-a asumat Legile Justitiei si le-a trimis spre Parlament!

UPDATE 20:21 – Daca la anterioarele sedinte CEx PSD se auzeau aplauze sau urale, se pare ca acum este o tacere suspecta la sedinta, semn ca nervii sunt intinsi la maximum. Ramane de vazut cum se va termina sedinta din aceasta seara.

UPDATE 20:13 – Se pare ca cel mai probabil, in cazul in care PSD-ul retrage sprijinul politic echipei Tudose-Ciolacu, ambii vor demisiona in aceasta seara.

UPDATE 19:45 – Se pare ca sedinta Comitetului Executiv este pe sfarsite, tinand cont ca s-au  mobilizat mai multe trupe de Jandarmerie la locul unde s-au strans in jur de 25-30 persoane pentru a protesta. De altfel, pe langa Jandarmerie, la fata locului este prezenta si o duba pentru intervenii rapide a Politiei Locale Sector 1.

UPDATE 19:30 – Se pare ca deputatul Catalin Radulescu, numit si „deputatul-mitraliera”, cel care a fost invitat la sedinta de catre Liviu Dragnea, a fost dat afara de la sedinta de prim-ministrul, Mihai Tudose!

UPDATE 19:10 – Se pare ca din ultimele informatii nu se va mai ajunge la un vot, deoarece premierul urmeaza sa isi dea demisia de onoare.

UPDATE 18:40 – Informatie de ULTIMA ORA! Chiar daca nu are legatura cu Sedinta CEx, se pare ca Liviu Dragnea i-a hotarat soarta lui Tudose dinaintea sedintei. Dupa ce Partidul Socialist Maghiar si gruparea extremista Jobbik au solicitat demisia Premierului dupa declaratiile acestuia vizacci de autonomia „Tinutului Secuiesc”. Imediat dupa declaratiile celor de la Jobbik si MSZP (Partidul Socialist Maghiar), cei de la UDMR, prin reprezentantul lor, Kelemen Hunor au transmis in Ungaria faptul ca Presedintele PSD, Liviu Dragnea a luat hotararea de a-l schimba, in scurt timp pe Tudose!

UPDATE 18:23 – Se pare ca se incing spiritele la Sedinta CEx, deoarece, dupa ce mai multi membrii PSD i-au cerut demisia premierului, se pare ca premierul refuza chiar in cadrul sedintei sa demisioneze, desi colegii acestuia insista si ii cer in continuare demisia.

UPDATE 18:17 – Se pare ca sunt mai multi, membrii PSD care i-au cerut premierului sa demisioneze, insa doar numele celor de la Vaslui si Neamt se cunosc momentan.

UPDATE 18:00 – Pe langa Dumitru Buzatu de la Vaslui, si Presedintele CJ Neamt care este si Presedinte PSD Neamt, Ionel Arsene, i-a cerut demisia premierului

UPDATE 17:40 – Apar si primele mici certuri in cadrul sedintei, deoarece Liderul PSD de la Vaslui i-a cerut premierului sa demisioneze, chiar in cadrul CEx.

UPDATE ORA 16:00 – A inceput sedinta Comitetului Executiv a PSD, care se desfasoara la sediul principal, de pe Soseaua Kiseleff.

News Reporter