Lege pentru încorporarea românilor din străinătate

Politicienii romani nu mai stiu cum sa-si rezolve problemele, iata ca MAPN a propus sa le dea romanilor plecati de acasa 15 zile sa vina la armata daca sunt chemati. DA, nu mai sunt incorporabili in tara si evident ca daca avem peste 5 miloane de romani plecati din tara, se gandesc cum sa-i ia acasa. Deci daca va fi cazul si se institureaza starea de mobilizare sau a starii de razboi si daca legea trece, vom avea 15 zile sa ne prezentam la armata.

Prin urmare, pe timp de pace, cetăţenii români, bărbaţi şi femei, cu domiciliul stabil în România, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care nu au îndeplinit serviciul militar activ sau în rezervă, vor putea solicita Ministerului Apărării Naţionale participarea, pe bază de voluntariat, la un program de pregătire militară de bază, cu durata de până la patru luni, în calitate de militar voluntar în termen.

Lege pentru încorporarea românilor din străinătate

Ce mai pot sa zic? Sunt cu ochii pe legile astea noi, au ineput cu autoreenzarea, care evident nu merge, iar romanii din strainatate nu stiu e si cum s-au recenzat, acum trebuie sa vina la aramata. Ce le mai trece prin cap? Au incercat sa le puna impozite, nu a mers dar ei nu se lasa. Esti roman si pnctum, ai de dat ceva tarii in care te-ai nascut. Nu a renuntat la cetatenie? Taci si rabda, ca de ai aai ales [ sau nu ] parlamentarii.

Voi cum vedeti situatia asta? Vi se pare normal sa fii chemat din tara unde te-ai stabilit sa faci armata in Romania? DA, tinerii se pot inscrie voluntari si iau si solda, cat o fi ea, dar peste 35 de ani ce faci?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *