Legatura dintre fashion si politica

Probabil ca toti ati auzit de Monica Iacob Ridzi si de Elena Udrea, dar probabil ca ceea ce v-a atras mai mult atentia a fost modul in vare aceste doua femei din politica romaneasca se imbraca si cum trateaza ele moda. Chiar daca nu est eo coincidenta faptul ca azi ambele sunt dupa gratii, nu putem nega ca am fost mereu invidiosi pe felul cum aceste doua doamne din politica romaneasca se imbraca, dar mai ales de unde se imbaraca! Nici acum, nu poti spune ca nu raman elegante, chiar daca de exemplu Elena Udrea se plangea de faptul ca acolo unde este cazata nu poate beneficia de ajutorul un uscator de par, iar baie face mai rarut, ca-i mai dragut.

Legatura dintre fashion si politica

In timp ce Monica Iacob Ridzo este deja condamnata definitiv la 5 ani de concediu, Elena Udrea inca mai asteapta sa fie eliberata [ sau NU ], deci evident ca si costumatia lor este diferita. In timp ce una inca mai poate purta haine aduse de acasa, alta are deja acel costum facut pe comanda speciala, pentru unitati de cazare pe termen mediu si lung.

Am uita sa spunem ca redactia noastra sta la dispozitia oricarei doamne ce vrea sa se apuce de scris – pentru a nu ajunge in situatia domnului Copos, un alt rasfatat al modei de peste granita, deci cum spuneam stam la dispozitie cu consultanta in scrierea unor carti unice, neplagiate. Cine va cumpara cartile scrise de doamnele de dupa gratii? Sotul, prietenul sau de ce nu – chiar ele! Moda spune ca asa cum Gheorghe Copos si-a cumparat intreg tirajul, o poate face oricne, nu-i asa? Oare cat costa acum costumul lui Copos sau a lui Becali? Si de unde le procura?

Moda in politica
Legatura dintre fashion si politica
News Reporter