Combinatia de culori. Alegem pantofi la geanta de mana

Fiecare fashionista care se respecta, mai devreme sau mai tarziu, se confrunta cu dificila sarcina „de ce culoaresa aleaga (imbracaminte) sau pantofii pentru geanta?”  V-ati gandit vreodata la asta? Daca da, atunci acest articol a fost pregatit pentru voi. Vom dezvolta ideea despre ce culoare de pantofi este potrivita pentru o anumita culoare a gentii. Moda nu sta pe loc, au trecut momentele cand era nevoie sa ocoliti mai mult de o duzina de magazine pentru a gasi pantofii in acelasi ton cu poseta. Acum numai este de actualitate si la fel de important sa se potriveasca culoarea gentii cu pantofii. Este bine venit contrastul sau o combinatie de culori linistite a acestor accesorii, ”dar cum sa gasim combinatia perfecta pentru ele”? Sa vedem ce putem face.

Va sugeram sa consultati tabelele de culori. Utilizarea tabelelor este foarte usoara! Gasiti nuanta potrivita a gentii si apoi priviti la lista verticala de culori de sub ea – culorile de pantofi si haine se vor potrivi exact cu ea. Desigur, aceste tabele de culori nu sunt axiome, dar ele va vor ajuta sa alegeti directia cea buna.

Sa incepem cu geanta de nuanta rosu pasional.

Geanta rosie – este o provocare. „Uită-te la mine, eu nu sunt ca ceilalti. Sunt – foarte speciala”. Daca sunteti o fata frumoasa si indrazneata – culoarea rosie e pentru tine!

Stiati ca fetele se pierd in situatia de a alege hainele si incaltamintea anume la gentile pline de culoare? Sa indreptam acest neajuns, acum vom alege ceva pentru un galben insorit!

Psihologii spun despre culoarea galbena, ea este aleasa de cunoscatorii de viata, precum si de persoanele care nu sufera de depresie si doresc sa-si realizeze potentialul lor creativ. Acum culoarea galben – o culoare la moda, care poate fi prezenta nu numai in haine, dar, de asemenea,  in accesorii, sa vedem, ce culori galben armonizeaza bine.

Verde – cea mai frumoasa culoare din punct de vedere a psihologiei. Verdele calmeaza, reduce tensiunea, se pare, de aceea este placut pentru ochi! Multe femei nu pot trece linistite pe langa vitrina, unde sta o minunata geanta verde! După achizitionarea ei intervine problema – cum sa alegeti pantofii la geanta verde.

Sper ca acest articol  se va dovedi unul util pentru voi! In urmatorul post, vom dezvolta ideea de a alege pantofi la gentile albastru, roz, maro si negru.

News Reporter