LANT uman, astazi, in jurul PARLAMENTULUI!

LANT uman, astazi, in jurul PARLAMENTULUI!

Un nou protest inedit se contureaza pe retelele de socializare, protest ce presupune ca manifestantii sa faca un lant uman in jurul Parlamentului, in timp ce mai multe masini, biciclete si motociclete vor inconjura Parlamentul. Organizatorii spun ca au recurs la aceasta metoda deoarece parlamentarii si in special coalitia PSD-ALDE nu vrea sa tina cont in niciun fel de ceea ce cere strada. Acest protest urmeaza sa se desfasoare asa cum vor organizatorii doar in cazul in care la protest vor fi cateva mii de oameni.

Aici descrierea evenimentului:
Astăzi la protest vom face o blocadă în jurul infractorilor din Parlament iar pentru acest lucru este nevoie ca toți cei care vedeți acest eveniment să îl distribuiți! Vom dori să facem un lanț uman în jurul Parlamentului dacă ne vom aduna câteva mii de protestatari. Unii dintre noi vom veni cu mașina, motocicleta sau bicicleta și vom înconjura Parlamentul (Casa Noastră) într-un vacarm de nedescris!

Rapiditatea cu care grupul infracțional organizat care a pus stăpânire pe PSD și ALDE au votat 2 din cele 3 legi ale Justiției și urmează să voteze și a treia lege a Justiției, precum și cele 2 coduri, ne duce cu gândul la apariția dictaturii și moartea democrației! Toate aceste modificări sunt făcute de penalii și corupții din Parlament pentru a scăpa de pușcărie! Viitorul va fi sumbru dacă nu vom reuși să ne organizăm să facem grevă generală în București pentru ca parlamentarii să știe de frica poporului și să respingă aceste legi și coduri în forma cu care doresc ei să voteze!

Ținând cont că opoziția din Parlament este fragilă, strada va trebui să arate că este ultima redută în fața lor! Una din cele 2 tabere va avea de pierdut: gruparea infracțională care a pus stăpânire pe PSD și ALDE și care vrea să pună stăpânire pe toată România sau protestatarii din stradă care deja au primit multe amenzi abuzive și care luptă cu înverșunare din ianuarie de când au început protestele! Va fi o luptă de care pe care! Facem apel către Armată, SRI, Poliție și Jandarmerie să urmeze exemplul magistraților și refuze să mai fie în slujba unei grupări infracționale!

Ce se întâmplă acum, cu mutilarea Justiției, este, de facto, sfârșitul României ca stat de drept. România redevine feuda unor conducători cu apucături dictatoriale în care în mod nestingherit stăpânește fărădelegea.
Senatul a votat 2 din cele 3 legi ale Justiției: legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, și legea 304/2004 privind organizarea judiciară (pe 20 decembrie). Legile merg la promulgare la președintele Klaus Iohannis, care le poate retrimite Parlamentului sau le poate ataca la CCR, în cazul în care refuză să le semneze ca atare. Senatul urmează să voteze și a treia lege – 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii). Dacă cele 3 legi ale Justiției vor fi aprobate, România va fi trecută pe lista neagră a Uniunii Europene și se vor deschide perspectivele ieșirii din U.E. iar acest lucru devine doar o chestiune de timp până când se va săvârși.

Pe lângă cele 3 legi ale Justiției, parlamentarii vor să modifice Codul penal și Codul procedură penală. Parlamentarii vor să schimbe Codul Penal și Codul de Procedură Penală într-un mod cu totul iresponsabil, astfel încât infractorii să nu mai aibă nicio grijă!

Comisia speciala parlamentară condusa de deputatul PSD Florin Iordache a discutat miercuri modificările propuse de PSD, ALDE, UDMR și PNL la transpunerea directivei europene privind prezumția de nevinovăție, amendamente aspru criticate de instituțiile din sistemul judiciar – DNA, DIICOT și Procurorul General. Tot miercuri, Ministerul Justiției a trimis propria propunere de modificare a Codului de procedura penală, prin care se îinlocuiește peste tot sintagma „suspiciuni rezonabile” cu „probe sau indicii temeinice”.

Un număr de 40 de parlamentari PSD au elaborat și depus miercuri 20 decembrie la Camera Deputaților un nou proiect de modificare a Legii privind statutul magistraților, care îl elimină pe președintele României din procedura de numire a șefilor parchetelor, precum și a celor ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, prerogativa numirii acestora urmând să fie preluată de Senat.

Scurt video explicativ pentru a înțelege ce se întâmplă acum cu legile Justiției. Democrația este pusă în pericol de modificările pe care politicienii vor să le aducă legilor Justiției.

News Reporter