Julio Iglesias Jr. fraierit de Mihai Gadea

Mihai Gadea de la Antena 3 l-a fraierit pe tanarul Julio Iglesias Jr. si la pus sa repete dupa el, Jos Basescu! Cantarerutl si tatal sau s-au aratat indignati cand au aflat la ce s-a pretat gadele de la televiziunea varanului, caci nestiind limba si fiind pe final, a crezut ca ceea ce spune este un fel de ramas bun sau la revedere. Eu ma intreb pana unde te poti cobora pe scara evolutiei sa faci un asemenea gest? Si eu astept cu nerabdare ca BAsescu sa dea socoteala pentru cei aproape 25 de ani de cand e in politica, dar sa fii atat de josnic incat sa pui un strain sa repete o porcarie, asta este jurnalism?

Julio Iglesias Jr. fraierit de Mihai Gadea

Ce mai poti spune despre gestul celor de la Antena 3, poate doar: Mihai Gadea EstiFraier.Info! Iata mai jos si replica data de tatal artistului sosit la Bucuresti pentru a canta. Cred ca ceea ce a spus cantaretul este suficient, nu mai are rost sa comentam noi un gest pueril, care-mi aduce aminte de jocurile din gradinita, cand ii puneam pe colegi sa repete in limbi straine tot felul de prostii.

Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Sa duci lupta politica pana aici e nu josnic, ci trivial. Asta ne arata ca nu doar varanul trebuia pus la racoare ci si gasca lui. Sau poate este doar o refulare a unui care este strigat gadea sau ciutacu? Acum sa fim seriosi, daca te-ar chmea asa nu ai fi mereu nervos si razbunator? Pan la urma jos Basescu, dar de unde sa-l mai dai jos? Poate nu le-a spus nimeni colegilor de securist si turnator ca Basescu nu mai este presedinte?

Antena 3
Julio Iglesias Jr. fraierit de Mihai Gadea
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *