Autostrada Pecica Arad va fi gata – dar nu stim cand

Recunosti ca esti fraier cand vizezi la autostrazi in Romania? Avem deja un Master Plan aprobat pentru cea mai lunga autostrada din lume, intre Pecica si Arad, adica exact 20 de kilometri, o investitie de milioane si care ar putea fi gata de Pastele Cailor, sau cum zic eu de obicei – joi dupa Miercurea Ciuc. Daca ar fi terminata, s-ar putea uni cu alti cativa kilometri de autostrada din camp, care ar fi trebuit sa lege vama Nadlac de Brasov, sau de Timisoara sau pana la urma ar putea lega orice, daca nu-i legam pe astia de la drumuri si poduri, sau cum le mai zice acum ( CNADNR).

Autostrada Pecica Arad va fi gata – dar nu stim cand

Daca eram pe vremea lui raposatu’ as fi zis ca autostrada  Pecica Arad va fi gata in anul 2000 cand nu vom mai fi copii, dar asa? Am inteles cu autostrada Comarnic Brasov avem probleme cu MasterPlanul, ca ala e greu de facut, pana stii cine si cui da, pana se strang semnaturi si pana ai ceva garantii ca ar putea plati UE, dar la Pecica Arad? Aici daca ne dadea la fiecare cate o galeata, faceam singuri autostrada. Cand ma gandesc ca numai intarzierea este de doi ani, cred ca ne-au luat cu adevarat de fraieri!

Stau si ma intrb, oare nu au nici-un pic de rusine, sau care e ideea lor – daca nu deschizi subiectul autostrada, nu te intreaba nimeni de ce nu-s gata, iar daca nu furi banii, nu ai probleme la DNA. Dar asa, nici tu autostrada nici tu bani, doar minciuni la televizor! Si promisiuni in campaniile electorale!

Autostrada Pecica Arad
Autostrada Pecica Arad va fi gata – dar nu stim cand
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *