Gerovital si produsle de la Farmec

De obicei atunci cand vrei sa promovezi un producator sau un produs incepi sa-i lauzi calitatile, sa scrii cate si mai cate despre el. Ei bine uite ca exista un producator, Farmec – care comercializeaza un produs – Gerovital, care nu mai au nevoie de laude, este evidenta calitatea produselor si seriozotatea producatorului. Asa ca am de gand sa-ti fac o surpriza, oferta valabila doar azi! DA, cei de la Farmec au ales sa te premieze intr-o zi ca aceasta si sa-ti ofere reduceri peste reduceri si transport gratuit!

Cred ca nu mai este nevoie sa zic ceva legat de produse sau de firma Farmec, o stiti de peste 25 de ani, de pe cand cumparati laptisorul acela demachiant, crema Nivea si alte produse cosmetice romanesti. Cat despre noua gama de produse H3 Evolution, nu va spun nimic, va las sa o descoperiti – daca nu cumva deja ati aflat despre ea din alte surse – pe site-ul Farmec.ro – site-ul oficial al producatorului.

Mai vreau ceva de la voi! Daca si voi sunteti convinse de calitatile produselor de la Farmec si credeti ca Gerovital est epe langa un nume legat de o mare persoanliate din Romania, dati de stire prietenelor ca sa poata beneficia si ele de oferta de zi, sa economiseasca banii si sa-si ia produse de un real folos pentru sanatate.

La final va reamintesc ca avem si o alta promotie interesanta de la Fashion Agenda, pe care va sfatuim sa o verificati, in cazul in care vreti sa va oferiti un cadou minunat!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *