Macrame isi extinde orizonturile

Ce este macrameu? Il stiam drept o tehnica de impletitura de mana din fire groase, din ata din bumbac mercerizat, care este folosita in calitate de franjuri in diferite impletituri si innodari. Am vazut renumitele bufnite impletite macrame, unele obiecte de decor, accesorii….

Pentru un om, cu cunostinte vagi despre aceasta tehnica de lucru manual, cuvantul „macrame” de multe ori vine in minte mai întai cu imaginea bufnitei, adica nu cele din padure ci cele impletite in tehnica macrame.
Nu este nimic surprinzator in acest sens, aceste pasari frumoase si amuzante sunt foarte iubite de lucrătorii macrame calificati din intreaga lume.
Owls sunt unele dragute, altele infricosatoare sau pur si simplu ciudate. le puteti gasi in diferite dimensiuni de la pitici la gigantice.

Dar destul despre bufnite. Macrame-mobilier cu accesorii din rachita  se potrivesc foarte bine in interiorul apartamentului sau la o casa de tara.
Pantofii macrame pot fi purtati atat la o plimbare simpla, cat si la cele de gala.

Robust si elegant macrameul tesut poate fi potrivit chiar si pentru haine, atat pentru cele de zi, cat si pentru o ocazie speciala.
Accesoriile macrame vva vor pune mereu in evidenta cu originalitatea sa.
Uimitoare picturi si icoane tridimensionale, in tehnica macrame, vor da rafinament si originalitate casei voastre.
Si, In sfarsit, bijuteriile macrame: decoratiuni elegante pot completa orice imagine si ajuta la sublinierea personalitatii voastre.

Varietatea de forme va poate permite sa va bucurati de roadele aceste arte macrame din multe domenii din viata voastra si sa va ofere o multime de momente fericite!
Vizualizati GALERIA de imagini pentru admiratie si poate inspiratie de noi modele! Interesant de stiut:

Geometria decorului: idei, scheme pentru crearea decoratiunilor interioare;

20 de idei pentru decor rustic de revelion

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *