Gabriel Toader accidentat la Ferma 2020 nu si-a revenit complet

Am vazut ieri cu totii cum s-a accidentat Gabriel Toader la Ferma 2020, inainte de marea finala. Daca Burcea a scapat sa zicem asa, intreg, in cazul lui Gabriel lucrurile nu stau la fel de bine. Acesta are multiple fracturi la coloana, inca se reface, desi accidentarea a avut loc in luna septembrie. Sincer nu mi-a placut de Raduleasca, care nu s-a apropiat de el macar o secunda. Doar cele doua fete – moldoveanca Anna Lesko si Viviana au fost langa el. Gestionarea situatiei a fost jalnica, fiecare isi dadea cu parerea ce ar trebui facut, iar asistenta medicala – sau poate medicul – prezenta la filmari habar nu avea ce e de facut pana la sosirea ambulantei.

Gabriel Toader accidentat la Ferma 2020 nu si-a revenit complet

La 37 de ani, Gabriel Toader s-a ambitionat sa lupte cu concurenti mult mai tineri decat el – o parte dintre ei avand sub 25 de ani – dar si mai antrenati fizic. A fost eliminat din prima zi, apoi a revenit in Ferma si iarasi eliminat. Doar ca fetele au decis sa-i mai dea o sansa, asa ca desi a stat mai mereu la servitori, a incercat sa se afirme prin munca. Doar ca asta l-a costat sanatatea, am vazut cu totii ca nu reusea nici macar sa fuga constant prea mult. Dar organziatorii nu au tinut cont de starea sa de sanatate si au organizat concursul „roaba”, care i-a pus capac lui Gabriel Toader.

Acum Gabriel Toader are fracturi de coloana in zona lombara. Se reface greu, a slabit mult, din ce am citit in declaratiile sale, cam 21 de kilograme. Asta e partea buna, insa restrictiile impuse de medici arata ca starea sa de sanatate nu este tocmai ok. Un concurent era sa-si rupa gatul, altul si-a taiat mana cu toporul si acum unul are fractura la coloana. Cam periculoasa emisiunea asta. Poate Pro TV ar trebui isa se gandeasca de doua ori la probele alea, sau ma rog – la alegerea concurentilor. La Gabriel Toader se vedea clar ca fizic este departe de restul concurentilor, la capitolul rezistenta si mobilitate, ba chiar si la forta. E doar un simplu bucatar de 37 de ani si peste 100 de kilograme.

Gabriel Toader accidentat la Ferma
Gabriel Toader accidentat la Ferma 2020 nu si-a revenit complet
News Reporter