FLASHMOB la Sibiu – OAMENII au adus TROLLERE!

FLASHMOB la Sibiu – OAMENII au adus TROLLERE!

O actiune de tip Flashomb s-a petrecut duminica, 17 decembrie la Sibiu, unde peste 600 de persoane au venit in fata sediului PSD Sibiu, cu trollere, genti de voiaj, rucsacuri, si s-au asezat pentru a transmite un mesaj puternic, desi acestia nu au scandat nici macar o secunda vreo lozinca.

Probabil mesajul ce a vrut sa fie transmis de catre acestia este acela ca ei n-au emigrat, n-o vor face si sunt pregatiti sa lupte pentru propria tara si nicidecum sa o paraseasca. Reamintim ca la Sibiu a inceput in ziua de luni o alta actiune de protest, ce nu s-a mai desfasurat pana acum in Romania, si anume protestul de tip „sit-in”. Oamenii si-au adus scanue, paturi, carti, mancare si au stat in fata sediului PSD, pe schimburi, fara a lasa vreun moment spatiul liber. Reactiile nu au intarziat sa apara, pana astazi cei de la PSD Sibiu emitand 3 comunincate de presa, dintre care, in unul se solicita interventia fortelor de ordine, deoarece prin faptul ca peste 20 persoane stateau zi si noaptea in fata sediului acestia erau considerati „agresivi”.

O alta actiune de tip flashmob urmeaza sa se desfasoare si in Capitala, tot astazi, incepand cu ora 15:00, in Piata Victoriei ce presupune ca oamenii sa se aseze in fata Guvernului, cu benzi negre lipite pe gura, fara a scanda, iar, in cazul in care ploua, acestia sunt rugati sa isi tina capul neacoperit, pentru a arata neputinta – asa cum considera organizatorii evenimentului si nu numai ca va deveni Justitia din Romania, in urma modificarilor Legilor Justitiei si a Codului Penal si de Procedura Penala. Site-ul nostru va transmite live evenimentul din Piata Victoriei, precum si protestul ce urmeaza sa se desfasoare acolo incepand cu orele 17:00, ce presupune si un mars spre Parlament de la ora 18-18:30.

Evenimentul de la Sibiu – VIDEO:

https://www.facebook.com/vavedemdinsibiu/videos/545442012475592/

News Reporter