Femeia in puloverul alb

Intr-unul din interviuri un designer a declarat ca multe femei i-au spus ca si-au intalnit sotul fiind imbracate intr-un alb pulover. Barbatii cred ca femeia, in pulover alb – intruchipeaza viitoarea mama a copiilor sai.

Chiar si fara sa iei in calcul posibilitatea de a-si intalni potentialul sot, mi se pare ca orice femeie arata bine intr-un pulover alb, insa cel mai important lucru este de a-si gasi propriul model. Designerii, aparent, par sa aiba aceaisi opinie, si de la an la an includ in colectiile lor puloverele albe. Iata cateva modele din colectia de iarna 2015 si vara 2016.

O mare parte din ele sunt din colectia renumitului designer – Andrew Yan-Tak Ng  nascut in Singapore in 1966. Despre colectiile sale si biografia interesanta a acestui designer vom reveni cu alt articol.

Cititi mai jos cateva din parerile doamnelor despre acesta colectie:

”Da, puloverul alb pare frumos si confortabil!

-iarna 2015-2016 toamna. In colectia sa sunt mai multe modele din arta macrame.

Imi place puloverul alb, in ceea ce priveste intalnirea cu viitorul sot intr-un pulover alb, e adevărat! El mi-aa spus ca m-a privit ca pe un inger.

Imi place a purta chestii albe, mai ales atunci cand sunt combinate cu negru, dau un fel de imagine chic.

Ar fi minunat, „Cumpari acum un pulover alb si vei avea un barbat, o familie mult-asteptata, loc de munca si fericire… ”

O selectie de foarte cool, stabileste o atitudine pozitiva chiar si imaginea in asteptarea iernii!

Priviti si  GALERIA cu modele exceptionale de pulovere albe.

Mai cititi la aceisi tema:

Colectia de toamna 2015 de la Brooklyn Tweed

Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton?

Veste tricotate: 36 de modele confortabile

News Reporter