Doi protestatari ridicati de Jandarmerie!

Doi protestatari ridicati de Jandarmerie!

Se pare ca, in timp ce la Palatul Parlamentului se protesta, pasnic, oamenii strigand si fluierand catre cei ce votau modificarile Legilor Justitiei, la intrarea in Targul de Craciun din Piata Constitutiei, 5-6 cetateni informau trecatorii despre modificarile ce se aduc Legilor Justitiei si au ca scop ingenunchearea Justitiei. De altfel, oamenii informau si despre „Revolutia Fiscala” data de catre Guvern printr-o Ordonanta de Urgenta, efectele acesteia urmand sa fie simtite abia la inceputul anului.

UPDATE – Se pare ca este vorba despre Angi Serban (protestatara ridicata de catre Jandarmerie si in ziua in care Gabriela Firea a vrut sa amplaseze un targ de Craciun in Piata Victoriei), alaturi de Cristian Mihai Dide (protestatarul care a fost lovit cu masina de catre un deputat PSD la protestul de la Palatul Parlamentului). Cei doi au fost urmati la Sectia de Politie 17 de mai multi protestatari, acestora fiindu-le interzis accesul in interiorul Sectiei de Politie, desi sectia de politie este o institutie publica. Cei doi au fost amendati cu 500, respectiv 700 lei.

La jumatate de ora dupa ce acestia au inceput informarea trecatorilor, un dispozitiv format din 4 jandarmi, au sosit la fata locului, spunand ca acestia se afla la o actiune neautorizata, nedeclarata, moment in care un cetatean a intervenit si a spus ca nu este nevoie de autorizare din moment ce acestia stateau pe strada, in fata unei institutii publice si vorbeau intre ei.

Imediat dupa ce s-au spus acestea, un jandarm a somat cetatenii sa evacueze zona. Acestia nu au fost de acord, spunand ca nu au incalcat in niciun fel Legea, lucru complet adevarat. La imediatul refuz al cetatenilor, Jandarmeria se pare ca i-ar fi ridicat si i-ar fi dus la Sectie!

News Reporter