Despre site-ul 4Fashion

Site-ul 4Fashion isi propune sa adune ideile despre moda si stiluri de a te imbraca de la majoritatea prietenilor nostri de pe facebook, adica in jur de 100.00 de romani si romance. Cu totii stim ca moda este nu ciclica cum spun unii, caci evident nu ne vom intoarce fix la moda de acum 2000 de ani, nici macar la cea de acum 200 de ani, ci cu inclinatii retro, adica din cand in cand preluam ce era la moda candva si incercam sa integram in stilul nostru de astazi. Ca sa inctelegeti mai bine, sa luam moda fustelor scurte, ba revine ba dispare, insa evident mereu barbatii vor fi incantanti sa vada la persoana iubita mai mult decat gleznele.

Despre site-ul 4Fashion

Chiar daca nu suntem vedete, totusi ne place sa fim la moda – chiar si aceia dintre noi care prefera o tinuta lejerea dar le pasa de cum arata si cum sunt vazuti de societate, tot vor sa stie care sunt tendintele in Fashion, deci acestora ne adresam noi. Este corect ca nu haina la creat pe om, si nici nu spune cat este de inteligent, in schimb iti spune cat este de neglijent. Nu trebuie sa porti haine de mii de euro ca sa fii la moda, insa cu siguranta nu te vei simti in largul tau cand vei fi singurul sau singura dintr-o comunitate care este imbracata pe dos.

Nu vom ocoli nici zona de make-up, care completeaza o tinuta eleganta, iar doamnele dar si domnii in ultimul timp incep sa inteleaga din ce in ce mai bine cat de mult conteaza sa arati bine, sa te simti bine! 4Fashion este aici pentru a impartasi si a discuta cu tine tot ceea ce tine de moda, de stilul de viata!

Moda in 2015
Moda in 2015 – tendinte
News Reporter