Cum si unde pot gasi un stilist vestimentar?

Un stilist, un producator de imagine sau consultant personal este o persoana ce practica o profesie foarte prestigioasa si foarte bine platita: ea transforma oamenii in alte persoane, da consultatii in domeniul imaginii si organizeaza cumparaturile, gandeste si completeaza garderoba, ajuta persoanele VIP sa arate elegant ca de altfel si celebritatile pe care le vedem la televizor, ii invata pe altii sa arate elegant si sa fie in pas cu moda in fiecare zi. In plus este foarte bine remunerat (de la 250 la 650 euro pe zi).

Si marea minune: nu exista nici un program si lucru de birou de la noua la sase! Nici un sef si nicio munca cu hartiile!

Creativitatea absoluta, oportunitatea de a lucra cu haine frumoase, de a te invarti in lumea modei si de a fi platit pentru asta.

Acest lucru pare a fi nerealist?

Credeti ca lumea modei si a stilului este accesibila doar pentru elita precum Catalin Botezatu, Ovidiu Buta, Karl Lagerfeld sau Laura Vargalui?

Avem placerea sa va informam: daca cu ceva timp in urma erau putini oameni care sa puteau ocupa de stil si imagine, acum practic oricare dintre voi aveti o astfel de oportunitate, dar va trebuie evident o pregatire de specialitate. Ai nevoie doar de metodologie si de profesori buni.

De ce aveti nevoie pentru a obtine un vis?
Pentru a deveni un stilist si consultant de imagine de succes si pentru a incepe activitatea creativa in lumea modei, sunt necesare doar trei conditii:
Dragoste de moda si stil;
Gust (dar tineti minte ca orice gust poate fi dezvoltat);
Cunoasterea metodelor moderne de creare a unui stil si a imaginii unei persoane. Credeti-ma, anume ultima caracteristica este conditia care deosebe?te omul superficial familiarizat cu moda si stil de un adevarat stilist profesionist, producator de imagine, care va fi invitat sa lucreze la reviste de moda sau clienti VIP, care devin faimosi si foarte populari.

Daca doar „vizionati” fotografii frumoase pe Internet si cititi sfaturi despre stil, aceasta nu inseamna ca sunteti stilist.

Pentru a deveni un bun stylist-maker, aveti nevoie de ajutorul profesionistilor reali!

La intrebarea: cum si unde pot gasi un stilist vestimentar? Raspunsul este – la Scoala italiana de moda si stil online din Italia, renumita pentru brandurile sale vestimentare si concursurile internationale din acest domeniu.
In Milano puteti gasi cei mai buni stilisti vestimentari sau sa studiati la stilistii italieni si consultanti de imagine cu experienta la un curs.
Ce ofera in general cursurile?
„Stilist-personal si cumparator (ajuti persoana la cumparaturile de haine). Consultant imagine: de la zero”
Va garanteaza ca in sase luni veti:
Afla cum sa te imbraci frumos;
Veti fi bine versat in stil si imagine, creand o garderoba;
Veti putea lucra cu clientii ca producator de imagini – stilist;
Veti primi pentru aceasta un venit suplimentar;
Iar viata voastra se va schimba complet si va deveni mai stralucitoare, interesanta si creativa. Iar pentru bucuresteni avem o propunere, fara sa-i mai deplasam in Italia: iti facem cunoastinta cu stilistul ZOOT.

News Reporter