Cum putem decora o geanta?

Fata de multe alte probleme pe care le au, de obicei, femeile din toata lumea, eu personal am intotdeaua doua in plus: nu am „nimic de a purta” si ”nici un loc pentru a pune”. V-ati recunoscut cumva??? As vrea sa sper ca numai noi femeile avem aceste probleme.

Dar daca aruncam spre garderoba o privire mai atenta, ne apucam independent de implementarea unor idei creative, care sunt relevante pentru sezonul viitor, atunci  va fi posibil sa nu avem nevoie de dulapuri suplimentare, scapam si de dezordinea din apartament, dar si lucrurile mai vechi pot deveni din nou favorite. Aceasta se refera nu numai la haine, dar, de asemenea la bijuterii, pantofi si genti.

Vorbind de genti … De asemenea, si ele  tind sa se acumuleze intr-un numar mare. De vara, iarna, inchise la culoare, albe – diferite. Au fost achizitionate sau pentru sezon, sau pentru o haina anume, sau cu o ocazie. Sezonul a trecut, haina s-a demodat, ocazia a trecut si ea. Genata insa arata destul de decent, dar nune bucura. Putem cu siguranta merge la cumparaturi, dar putem da si frau liber imaginatiei si transforma radical  in noutatea sezonului o genata din secolul XX.

Daca sunteti un fan al vacantei la mare si din fiecare calatorie aduceti kilograme de scoici, puteti deveni proprietarul unei genti de designer in stil maritim. Folosind margele, nasturi, bucati de piele in culorile caracteristice tematicii marine: alb, albastru, nuante de albastru si rosu – se poate transforma orice geanta de panza. Din piele se taie o ancora, in scoici se fac gauri, margelele sunt insirate pe un siret si toate acestea sunt fixate pe geanta. Ceva se coase, ceva se lipeste, ceva se leaga. Asta e tot. Pentru calatoria viitoare sunteti pregatite.

Pentru naturile romantice  geanta poate fi decorata cu flori improvizate. Geanta din piele este de obicei decorata cu un ton in ton sau in contrast. Se taie o fasie lunga de piele sau dantela, pe una dintre laturile lungi cu un fir puternic se strange, se formeaza  o floare si se fixeaza pe geanta. Mijlocul florii poate fi decorat cu piele, nasturi mari, sau lipit cu mai multe straturi de margele sau o brosa. Pentru rochia de seara accesoriu este gata.

Margelele pot fi decorul unei geanti aparte. Conturul presupusului model este frumos ornamentat cu margele pe geanta, apoi se decoreaza interiorul desenului. Pe gentile de tesatura margelele mai bine sa fie cusute. Este nevoie de un pic mai mult timp, dar rezultatul este bine meritat.

Priviti cateva modele pentru inspiratie!

 

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *