Colectia de vara pentru fetite de la Dolce & Gabbana

Aici si acum va vom prezenta fermecatoarea colectie de vara pentru fetite de la Dolce & Gabbana.

Am eu asa impresie ca in marea majoritate frumosul a trecut in aceasta viata pe langa mine? Imi amintesc cu tristete de toate acele hainute pentru noi (in marea majoritate cusute de mainile trudite ale mamei) de culori intunecate, fara stil , fara farmec. Mama le cosea asa deoarece nu erau alte materiale. Acum insa este posibil sa rasfeti copiii, sa le dezvolti gustul la frumos, pentru ca ai de unde, pentru ca merita.

Vara este in toi si nu este prea tarziu pentru ca copiii nostri sa-si arate costumele, sa defileze mandri la o plimbare prin parc, la o petrecere de ziua de nastere a verisoarei sau colegei de gradinita… Ocazii pot fi multe, important este sa dezvoltam copiilor gustul pentru frumos si eleganta din frageda colilarie.

DOLCE & GABBANA a oferit o colectie de vara extraordinara pentru copii, pentru fetite. Priviti rochiile complet luxoase si frumoase pentru fete.

Toate nuantele de albastru de la cobalt pana la bleu deschis va vor bucura ochii. Culorile sunt foarte similare cu cele din pictura Gzhel. Tinerele prezentatoare de moda poarta si genti in acelasi stil.

Rochii luminoase pentru excursii de vara si ocazii speciale, pur si simplu delicioase. Trandafirii imprastiati pe rochii, coafuri si pantofi decorati cu trandafiri, trandafiri si pe gentute.

Rochii din dantela in nuante pastelate. Si iarasi trandafirii, care accentueaza eleganta luminoasa.

Bijuteriile adauga lux si solemnitate. Bijuteriile pentru copii dau un sspect foarte armonios costumelor.

Ingerasi incantatori in rochii dantelate. Vizionati galeria intreaga AICI

News Reporter