Cele 5 semne ale unei case fericite

Puteti sa considerati casa voastra fericita? Se pare ca psihologii au efectuat un studiu la scara larga si au numarat semnele unor apartamente si case cu adevarat fericite. In acest articol vrem sa va vorbim despre ele. Ei bine, concluziile le trageti fiecare dintre voi.

Psihologii au numit 5 semne ale unei case fericite. La voi corespund aceste semne?

1. Dezordinea

Toate evenimentele amuzante lasa dupa ele o dezordine. Nu poti paria cu asta. Sarbatorile din familie, petrecerile zgomotoase, copiii, animalele de companie … toate acestea creeaza un fel de haos in casa. Dar tocmai acesta este, potrivit psihologilor, componenta fericirii. Nu intotdeauna o dezordine in bucatarie sau un pat nearanjat in dormitor indica ca sunteti neordonati. Cel mai probabil, sunteti doar o persoana pasionata careia ii place sa traiasca in casa sa.

2. Lucrusoare memorabile.

Daca aveti in casa lucruri cu povesti, asta inseamna ca fericirea cu siguranta traieste cu voi. Seturile de bucatarie pe care le-ati primit de la bunica, o magnitola veche care canta o melodie record cu o fisura, cutii cu secrete pentru copii si alte lucruri dragi pentru inima, creeaza o atmosfera unica in casa. Ele va reintorc instantaneu la amintiri fericite ale vietii, motiv pentru care sunt atat de dragi.

3. Hobby-uri pentru suflet.

Desenati sau cantati la pian sau poate imbracati sau teseti captori de vise? Orice hobby umple casa cu fericire, psihologii sunt siguri de asta. La urma urmei, daca dupa o zi grea la serviciu, cand asteptati ca activitatea voastra preferata sa fie un hobby, nu veti fi niciodata suparati.

4. Plante de casa.

Verdele este culoarea tineretii si renasterii. Cu cat sunt mai multe flori in casa voastra, cu atat este mai fericit spatiul. Plantele umplu casa cu confort si aer. Iar nevoia de a avea grija de ceva adauga vitalitate acestui lucru. Deci nu va temeti – plantati flori pe pervaz, bucurati-va de inflorirea lor si fiti fericiti!

5. Micul lux

Arata cu adevarat fericite casele, unde nu pastreaza lucrurile frumoase pentru ocazii speciale, dar le folosesc in fiecare zi. Pentru pranz si cina, fete albe ca zapada. In fiecare seara aprind lumanari frumoase pe masa. Si dorm pe seturi de lengerie albe ca zapada, fara sa se gandeasca macar la ele. Tineti minte, lasand un strop de neglijenta si lejeritate in casa, puteti accidental deveni foarte fericiti! 🙂

Vizualizati aici si un album cu – Fericirea de acasa!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *