Ce se poarta in primavara lui 2018

Toate doamnele doresc haine frumoase, mai alesprimavara, atunci cand caldura bate la usa.

Pentru a tine pasul cu tendintele modei si pentru a cumpara ceva nou, scanam revistele si paginile web. Dar, deseori, tendintele modei te lasa perplex: „Cu aceasta nu se poate iesi pe strada!” Sau „Cum s-o porti?”. Daca cunoasteti acest sentiment, nu conteaza. Am ales mai multe variante la moda care arata elegant si relevant, dar principalul lucru: sunt suficient de simple pentru a fi purtate in fiecare zi!

Jachete dame.
Stilul anilor 80 revine. Jachete cu umerii largi revin in tendinta din aceasta primavara. Overseas este binevenit, astfel incat puteti imprumuta cu siguranta un sacou de la barbatul tau! Blugi stramti sau o fusta, un toc – si te arati de o 100!

Pantaloni cu dungi
Cazul in care este si convenabil si la moda – combinarea. Alegeti pantaloni in culori inchise, cu dungi total sau doar pe lateral. Indiferent daca este vorba de pantaloni sport, pantaloni sau chiar blugi – expertii in moda lasa alegerea la voi!

Pulover de schi
Un tip de imbracaminte care arata elegant in orice situatie: atat la ​​birou cat si la un picnic. Podoabe frumoase, culori pentru fiecare gust si practicitate – de ce altceva mai aveti nevoie? Alegeti un pulover cu ornament de-a lungul gatului si umerilor.

Bulineeeeee
Rochii si bluze cu buline revin. Designerii au jucat astfel incat aceste modele au atins dimensiuni ireale! Daca alegeti o rochie, un costum sau o bluza in buline mari, opriti-va la monocrom.

Pantaloni de velur
Textura unica, stralucirea bogata, culorile luminoase – pantalonii de catifea in topul tendintelor acestui sezon! Rasfatati-va cu aceste lucruri noi! Purtati cu un pulover monofonic simplu sau tricou, lasand accentul pe pantaloni.
Jabou
Primavara este timpul pentru rochii, aerisite si romantice. Toate aceste epitete se refera la rochii cu jabouri. Rochii in culori blande si siluete feminine vor fi potrivite pentru gustul fiecaruia.
Cu mai multe straturi
Pentru cei care nu se tem de experimente: multistrat cu multe detalii. Poate aă nici nu trebuie sa cheltuiti bani pe lucruri noi! Combinati lucrurile din garderoba dvs., incercati sa nu va pierdeti masurile si sa gasiti solutii unice!
Imbracati-va, respirati cu primavara si fiti fericiti! Va prezentam mai multe idei AICI !

News Reporter