Alb ca florile pomilor de primavara

Albul este una dintre cele mai frumoase, confortabile si versatile culori.

In primavara, atunci cand doriti lumina si soare, iar pe strada inca nu este suficient, puteti adauga lumina imaginii dumneavoastra cu un pulover alb.
Acum nu vorbesc despre albul de zapada, orbitor, care nu se potriveste tuturor (cu exceptia tipului de culoare de iarna). Ci despre nuantele albului: culoarea fildesului, laptele topit, bumbacul natural si inul, margelele de fildes sau a scoicilor de mare, crema, vanilie.

Farmecul albului. O selectie de pulovere de primavara in culoarea alba.

alb

Puteți folosi in conditii de siguranta nuante albe pentru orice ocazie, deoarece culoarea alba este neutra. Nuanțele sale sunt perfect combinate cu alte culori, atat calde cat si reci, dar merita să alegeti nuanțe mai calde de alb. Albul este un fundal ideal pentru a accentua accentele luminoase din imagine si contribuie la crearea unui stil usor si, in acelasi timp, discret.

Albul nu este o lipsa de culoare, include toate valurile culorii si cu ajutorul nuanțelor sale puteti crea imagini complexe, combinandu-le unul cu celalalt si adăugand texturi diferite. De exemplu, un jumper de mohair pufos va completa perfect o fusta de matase sau dantela, sau un pulover casmir alungit va arata grozav cu jambiere din piele.

Va sugerez sa va inspirati dintr-o selectie de pulovere albe, care vor arata grozav in garderoba de primavara de AICI.

News Reporter