Catifea!

Daca hotarati sa va porniti in cautarea unui material cu date concise si informative la tema „cuce sa poarta catifeaua”, va spun eu, este greu de gasit. In majaritatea cazurilor veti gasi descriera noilor colectii si la tema „cu ce mananca” – ceva foarte lung si plistisitor. Am adunat aici exemple pe scurt, poate va fi util pentru careva din voi. Poate cineva va adauga la comentarii gandurile si ideile sale.

Catifea! Tesatura pentru regine si elementul de imbracaminte la moda.

Catifeaua. Materialul este cu adevarat „Regal”. Desigur, scopul principal al catifelei – este tinuta de seara, dar multi sunt pentru stilul practic, din acest motiv exista multe modele pentru zi sau pentru afaceri din acesta tesatura.

Arata foarte impresionant rochia de catifeain culori bogate, profunde. Cea mai impresionanta dintre toate mi-a placut ultima colectie de Emporio Armani de toamnă-iarna, in care  baza consta din garderoba de seara cu rochii de catifea in nuante saturate de albastru.

Este divers nu este doar dupa stilul de design, dar, de asemenea si paleta de culori, care include un albastru intens, nuante rosu, negru si verde, bineinteles, care adauga mister chiar si rochiilor cu o croiala laconica.

Pentru a fi regina exista multe moduri!

Rochia de catifea devine intotdeauna obiectul atentiei tuturor, de aceea un moment foarte important este alegerea corecta de pantofi si accesorii. Dar cel mai important este prezentain tinuta a doar unui singur obiect din catifea. Aceasta tesutura in sine este asociata cu bogatia, de aceea de asemenea este  important sa nu exagerati cu bijuteriile, astfel incat acestea sa nu distraga atentia de la rochie.

Nu toate sunt atat de triste, puteti experimenta cu catifeaua. Variatiile unui colier simplu in jurul gatului. Rochiile de modele laconice pot fi diversificate de un clutch in contrast jucaus. Si, desigur, pantofii – aici aveti posibilitate pentru zborul fanteziei.

Pentru a fi o regina – nu ai nevoie de un motiv! Vizualizati si GALERIA cu modele.

catifea

 

News Reporter