Călin Tiu, iPhone-ul si banii publici

Daca vrei sa stii mai multe despre stirile din Prahova, ai doua variante: citesti pe site-urile de stiri sau mai treci din cand in cand pe la wPress, Acum de exemplu am aflat ca domnul Călin Tiu, directorul spitalului din Campina si-a luat un iPhone-ul din banii publici, doar ca a fost prins si s-a razgandit pe loc. Dar asta nu l-a impiedicat sa spuna a de fapt merita telefonul ala, a fara el nu se poate descurca, ca era la pret redus, de la resigilate, mai mult second hand decat un telefon nou. Asta desi costa cam 5.000 de lei.

Călin Tiu, iPhone-ul si banii publici

Daca te iei dupa declaratia lui Calin Tiu nu stii e sa crezi: fie omul se face a nu pricepe despre e e vorba, fie e convins ca el de de treaba si noi nu pricepem despre ce e vorba.

Călin Tiu: „Am cerut serviciului de achiziții un telefon care să funcționeze în regim trafic date cu volum mare, cu memorie bună, cu protecție antivirus și mi- au oferit configurația aceasta, care e undeva ca preț la mai puțin de un sfert decât plafonul legal de achiziție.

Na, ce sa mai zici cand vezi raspunsul lui Călin Tiu, ma gandes sa-mi iau si eu un iPhone din ala, ca am mare nevoie, dar astia de la wPress nici nu vor sa auda. Adica eu sa stau si sa vorbesc pe un amarat de Note 10 de acum doi ani? Sa citesc stirile pe telefon in loc sa am si eu o tableta de ultima generatie, cu macar 12 GB de memorie RAM? Dar eu am uitat ca nu lucrez la stat, sunt la privat si sunt un amarat de redactor, care scrie odata pe luna cand isi aduce aminte.

Probabil ca nu era nicio stire daca spitalul din Campina mergea bine, dar el cere bani din donatii, deci nu sta prea bine cu banii. O masina de serviciu nu i-ar prinde bine directorului? O vacanta exotica?

Dar asta a fost povestea din Prahova, municipiul Campina, Valea Prahovei. Poate o sa mai scriem cate ceva cu alta ocazie, momentan as zice a ne-am facut datoria cu zona asta. Mai avem de scris despre Iasi, Arad si Tulcea. Sa nu zica patronii a ma platesc degeaba, iar eu sa nu ma plang a nu am primit inca un iPhone de ultima generatie.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *