Anna Dudzinska: viata este prea scurta pentru a pierde pe lucruri plictisitoare

Pe neasteptate a venit frigul mai repede decat ne asteptam. Un lucru bun si sigur pentru a fi la moda si ne proteja de frig in aceasta perioada a anului sunt hainele tricotate. Deja sunt multi designeri care inclus in colectiile lor modelele tricotate. Unul din acesti designeri este Anna Dudzinska.

Anna Dudzinska: viata este prea scurta pentru a pierde pe lucruri plictisitoare.

Acum, una dintre cele mai populare tendinte in moda tricotata – tricotajele din fire groase sau foarte groase. Nici un mare producator de fire pentru tricotat nu a a fost evitat de aceasta tendinta. Exista branduri care produc doar un fire foarte groase – acesta este punctul lor puternic. Designerii de asemenea, nu au ramas in urma – mai multe sezoane de-a randul modelele defileaza pe podium cu pulovere, bluze, jachete, paltoane, esarfe si palarii de fire groase. Revistele de moda ofera cititorilor o mare colectie de lucruri care pot fi tricotate din fire groase.

Care este diferenta dintre modelele designerului polonez Anna Dudzinska fata de toate celelalte? Ele nu sunt plictisitoare, sunt neobisnuite, dar cel mai important – aproape toate ”purtabile”.

Anna Dudzinska, fondator al  brendului DUD.ZIN.SKA – absolventa s scolii de Arta si Design vestimentar din Cracovia.
Potrivit Annei, sursa de inspiratie pentru ea – este arhitectura si designul modern.

Anna este castigatoarea premiului Hush si finalista concursului pentru tinerii designeri Vogue Talents. Colectiile Annei pot fi vazute, in special, la FashionPhilosophy Fashion Week Polonia, Fashionclash in Olanda, Heineken Open’er Festival, galeria proiectului C-Cult de la Paris.
Munca ei a fost recunoscuta de portalurile despre moda si design ca: WGSN, Trendland, Trendhunter, Fashionising, ELLE. pe langa colectia principala, aceasta are o mini-serie experimentala de haine pentru fiecare FASH.LAB.

Vizualizati GALERIA cu modelele acestui designer.

La aceiasi tema mai cititi:

Moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016;

Colectia de toamna 2015 de la Brooklyn Tweed

 

News Reporter