20 de idei pentru decor rustic de revelion

Despre stilul Rustic se poate vorbi mult timp, se pot privi poze ore in sir, urmarind fiecare detaliu. Ei bine, ce-i de facut? Iubesc rusticul cu toata inima mea, poate pentru speranta, ca nu ne-am rupt cu totul de pamant? 

Stil rustic – este foarte natural, de acasa (chiar mai mult – rustic ”taranesc”). Acesta mai poate fi numit un fel de stil rustic-cantry. Dar este un stil mult mai natural, are materiale mai grosiere, forme simple. Acest stil este pentru cei care sunt obositi de vanitatea orasului, fast, de recele si laconicul hi-tech. Rustic are capacitatea de a crea in casa ta un confort unic si o atmosfera foarte calda.

Stilul rustic este folosit de multe ori pentru inregistrarea casatoriilor. Dar nu uitati si de alte sărbători, care s-ar combina perfect cu aceasta tendinta. Una din aceste sarbatori dupa opinia mea este Craciunul si revelionul.

Deci, ce este stilul rustic de Anul Nou? Ar fi: placinte de casa, figurine din lemn, globuri din tesatura, fata de mas din in, materiale naturale, fructe de padure si conuri. In acest stil dupa cum am mai spus, sunt prezente unele materiale grosolane. Daca este copac este mai bine sa fie necioplit. Daca este panza – sa fie panza groasa de sac. Dantela din in, sfoara. Pentru decorul sarbatorilor de iarna sunt foarte potrivite conurile de pin, ramurile de pin, decoratiunile de Craciun facute personal, bete de scortisoara.

In decorul rustic de Craciun nu-si au locul decoratiile de plastic luminoase sau beteala, totul foarte natural. Pana si ghirlandele electrice e mai bine de inlocuit cu lumanari cu flacara calda.

Paleta de culori de la un maro bogat pana la culoarea alb stralucitoare.

Vizualizati si GALERIA cu fotografiile in sine – decoratiuni interioare rustice.

Va poate fi de folos si interesant:

Cum se face bruma de revelion?

Fulgi de zapada pentru revelion

Cum aducem in casa bogatia si norocul?;

Cum facem un sfesnic frumos dintr-un simplu borcan?

Macrame isi extinde orizonturile

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *